Suomen Ringetteliiton 40-vuotisjuhlavuosi

Ringette rantautui Suomeen tammikuussa vuonna 1979. Ensimmäisinä vuosina lajin promoottorina toiminut Leijona-Seura ry levitti ringettesanomaa ympäri Suomen, mutta kasvavan kiinnostuksen ja harrastajamäärien myötä oli aika perustaa lajille oma liitto. Suomen Ringetteliitto ry perustettiin 5.5.1983 Turussa. Nyt, 40 vuotta Ringetteliiton perustamisesta, on tullut aika juhlia lukuisia saavutuksia ja muistella menneitä, mutta myös tutustua uusiin ringetteperheen jäseniin ja kääntää katseet tulevaan.
 

Juhlavuoden uutiset:

Seuraava Ringettelehti ilmestyy tammikuussa - luvassa on 40-vuotisjuhlanumero

Jaa ikimuistoisin ringettehetkesi ja osallistu arvontaan!

Ilmoittautuminen 40-vuotisjuhlagaalaan on nyt avattu

Suomen Ringetteliitto juhlii 40-vuotistaivaltaan

 

40-vuotisjuhlagaala

Ringetteliiton 40-vuotisjuhlagaala järjestetään lauantaina 27.1.2024 Turussa Scandic Julian Å-salissa.

40 vuotta yhteispeliä on juhlimisen arvoinen asia, ja edellisistä juhlista onkin kulunut jo kymmenen vuottaa. Suomalaisen ringeten juuret ovat Turussa ja meillä on ilo kutsua koko ringetteyhteisö Ringetteliiton 40-vuotisjuhlagaalaan Turkuun!

Juhlagaalassa palkitaan ansioituneita ringetteperheen jäseniä, muistellaan menneitä, mutta ennen kaikkea katsotaan tulevaan ja tutustutaan uusiin ringetteperheen jäseniin! 

Samana viikonloppuna 26.-28.1.2024 Turussa järjestetään myös Tie Huipulle –maajoukkuetapahtuma sekä ringetteperheen pienimpien, tulevaisuuden starojen Kohti Unelmia –minigames-turnaukset. 

Tervetuloa juhlimaan meidän juttuamme, ringetteä!

Ilmoittautuminen juhlagaalaan on päättynyt!

Lue lisää juhlagaalasta täältä!

 

Ikimuistoisin ringettehetki -kampanja

Takanamme on jo monta upeaa vuosikymmentä suomalaista ringetteä! Lajimme kätkee sisälleen monia kertomattomia, mutta kuulemisen arvoisia tarinoita 40 vuoden edestä. Ikimuistoisin ringettehetki -kampanjalla haluamme antaa jokaiselle tilaisuuden kertoa ikimuistoisimman hetkensä meidän jutustamme, ringetestä. Oli mieleenpainuvin muistosi sitten ratkaiseva maali viime sekunneilla, ensimmäinen kosketus lajiin tai vaikkapa huikea pelimatka ystävien kanssa, haluamme kuulla siitä lisää! Kiitos, että olet osa sinivalkoista menestystarinaamme – odottamme innolla uusia yhteisiä ikimuistoisia ringettehetkiämme!

 

Kenen ikimuistoisimmasta ringettehetkestä sinä haluaisit lukea? 

Etsimme myös haastateltavia jakamaan oman tarinansa ja ikimuistoisin hetkensä lajimme parista. Toivomme saavamme tarinoita jaettavaksi ympäri Suomen niin jäältä kuin myös kaukalon ulkopuolelta monipuolisesti pelaajien, vanhempien, toimihenkilöiden, erotuomarien kuin myös seurojen ja joukkueiden keskuudesta. Tämä on myös oiva tilaisuus osoittaa omaa kiitollisuuttaan esimerkiksi niille, jotka tekevät kallisarvoista työtä kulisseissa ja ansaitsevat oman hetkensä parrasvaloissa!  

Kerro meille, kenen ikimuistoisimmasta ringettehetkestä sinä haluaisit lukea – saat myös ilmiantaa itsesi! Vinkkaa meille haastateltavasta tämän lomakkeen kautta.

 

Vieraskynä on nyt ringettemuistojen kynä

Vieraskynä tulee olemaan tällä kaudella ringettemuistojen kynä! Sieltä pääset kauden mittaan lukemaan ringetteyhteisön ikimuistoisimmista ringettehetkistä – pysy kuulolla!

 

Juhlavuoden markkinointimateriaalit seuroille ja joukkueille

Alta löydät valmiit juhlavuoden kampanjamateriaalit käyttöösi. Kuvaa tai tekstiä klikkaamalla voit avata ja tallentaa itsellesi kyseisen kuvan.

Somekuva (feed) Somekuva (stories) Facebook-kansikuva