Seuraava Ringettelehti ilmestyy tammikuussa – luvassa on 40-vuotisjuhlanumero

09.11.2023 08:00

Seuraava Ringettelehti ilmestyy poikkeuksellisesti tammikuussa 2024. Suomen Ringetteliiton 40-vuotisjuhlavuoden kunniaksi luvassa on juhlanumero, joka kätkee sisälleen tarinoita ja ikimuistoisia hetkiä rakkaan lajimme parista menneen 40 vuoden varrelta.
 

Löytyykö sinulta tarina jaettavaksi ringetteyhteisölle?

Etsimme haastateltavia jakamaan oman tarinansa ja ikimuistoisin hetkensä lajimme parista. Toivomme saavamme tarinoita jaettavaksi ympäri Suomen niin jäältä kuin myös kaukalon ulkopuolelta monipuolisesti pelaajien, vanhempien, toimihenkilöiden, erotuomarien kuin myös seurojen ja joukkueiden keskuudesta. Tämä on myös oiva tilaisuus osoittaa omaa kiitollisuuttaan esimerkiksi niille, jotka tekevät kallisarvoista työtä kulisseissa ja ansaitsevat oman hetkensä parrasvaloissa!  

Kerro meille, kenen ikimuistoisimmasta ringettehetkestä sinä haluaisit lukea tai ilmianna itsesi! Vinkkaa meille haastateltavasta tämän lomakkeen kautta.
 

Jaa ikimuistoisin ringettehetkesi ja osallistu arvontaan

Käynnissä on myös Ikimuistoisin ringettehetki -arvonta, johon voi osallistua 15.12.2023 asti. Jaa meille ikimuistoinen ringettehetkesi ja osallistu samalla arvontaan, jonka  pääpalkintona voit voittaa pääsylipun 40-vuotisjuhlagaalaan majoituksen kanssa! Pääpalkinto sisältää lipun 40-vuotisjuhlagaalaan lauantaina 27.1.2024 Turussa, majoituksen Scandic Julia -hotellissa, pääsyn Turussa samana viikonloppuna järjestettävään Tie Huipulle –maajoukkuetapahtumaan, sekä fanitapaamisen valitsemasi maajoukkuepelaajan kanssa. 

Tämän lisäksi arvomme kuukausittain osallistujien kesken 50€ arvoisen tuotepalkinnon.

Voit osallistua arvontaan kahdella eri tavalla: 

1. Jaa ikimuistoisin ringettehetkesi Instagramissa kuvan tai videon kera käyttämällä hashtageja #IkimuistoisinRingettehetki ja #MeidänJuttu sekä mainitsemalla @ringettefinland julkaisussasi. 

2. Voit jakaa ikimuistoisen ringettehetkesi meille myös Forms-lomakkeen kautta.

Jos ikimuistoisia hetkiä on ehtinyt kertyä vuosien varrelta monia, voit osallistua arvontaan usealla tarinalla. Näin myös moninkertaistat voittomahdollisuutesi! Voittajille ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti. Tarkemmat arvonnan säännöt löydät täältä.