Ice Card

 

ICE CARD-KILPAILULUPA KAUDELLA 2023 - 2024 (1.7.2023 - 30.6.2024)
Tietosuojaseloste

Ice Cardilla kontrolloidaan, että pelaajalla on kilpailuoikeus (edustusoikeus jossain seurassa) virallisissa sarjapeleissä sekä että hänet on vakuutettu mahdollisten lajin parissa sattuvien tapaturmien varalle.
Ice Card tuotoilla kustannetaan myös erilaisten materiaalien, koulutusten, tapahtumien ym. tuottaminen ja kehittäminen.

Ice Cardin voi lunastaa joko vakuutuksellisena tai vakuutuksettomana. Vakuutukselliset Ice Cardit sisältävät Pohjola Vakuutuksen tarjoaman Sporttiturvan. Vakuutuksettoman Ice Cardin ottajalla tulee olla oma, myös ringettetoiminnan kattava vakuutus.
Ice Card tulee lunastaa hyvissä ajoin ennen ensimmäistä virallista peliä. Ice Card astuu voimaan maksuhetkestä.

Ice Cardin lunastaminen

Ice Card lunastetaan netin kautta Suomisport -palvelusta. Henkilö rekisteröityy Suomisporttin. Rekisteröinnin yhteydessä järjestelmä päivittää automaattisesti henkilön profiilin aiemman Sportti-ID:n sekä entisestä järjestelmästä tuodun Ice Card historian. Ice Card maksetaan ensisijaisesti heti oston jälkeen siirtymällä omaan verkkopankkiin. Katso tarkemmin: Ice Cardin osto-ohje (pdf) tai Suomisportin luoma ohjevideo profiilin luomisesta.

Ice Cardin lunastamisen ja maksun voi hoitaa joko itse tai seuran yhdyshenkilö kaikkien seuran pelaajien kilpailuluvat keskitetysti "nippumaksuna". Tarkista aina ensin, onko seurassasi henkilöä, joka hoitaa kilpailuluvat keskitetysti. Näin vältytään päällekkäisiltä maksuilta ja turhilta sekaannuksilta.

Ice Cardia ei voi ostaa vain suorittamalla liiton tilille jonkin maksun! Osto ja maksu pitää aina suorittaa Suomisportin kautta!

Usein kysytyt kysymykset

Katso löytyykö FAQ -osiosta vastaus ongelmaasi. Mikäli ei, ole yhteydessä liiton toimistoon (paivi.reiman@ringette.fi).

Ice Card on peruutettavissa tai vaihdettavissa alempaan 14 päivän sisällä ostohetkestä, mikäli se on käyttämätön (ei ole osallistuttu mihinkään viralliseen tapahtumaan). Peruutuksista ja muutoksista veloitetaan 20€ toimistomaksua Ice Cardia kohden. Mikäli Ice Cardin yhteydessä on ostettu vakuutus, on se irtisanottava ennen Ice Cardia vakuutusyhtiön ehtojen mukaisesti. Ice Cardin haltija voi itse korottaa Ice Cardiaan Suomisportissa missä tahansa vaiheessa kautta.

Tutustu kilpailusääntöihin

Näet Ice Card -tietosi Suomisport-palvelusta. Jos epäilet että sinulla ei ole voimassa olevaa Ice Cardia, ole ensisijaisesti yhteydessä oman joukkueesi joukkueenjohtajaan. Hän näkee tulospalvelusta maksetut Ice Cardit. 

Pelaajan edustusoikeuden edellytyksenä on Ice Card-maksun lisäksi mm. se, että mahdollinen pelaajasiirto on tehty asianmukaisesti. Tutustu huolella kilpailusääntöihin.

Erotuomarilla on joukkueen kapteenin tai toimihenkilön pyynnöstä velvollisuus tarkistaa otteluun osallistuvan pelaajan kilpailulupa sekä henkilöllisyys. Tarkastamispyyntö ja tarkastuksen tulos on aina kirjattava ottelupöytäkirjaan. Erotuomarilla on myös velvollisuus tehdä havaitsemistaan epäkohdista ja pelioikeuden puuttumisesta raportti liittoon sekä määrätä asiassa pelisääntöjen mukainen rangaistus.

Ice Card-hinnat

Ringette on lajin luonteen vuoksi kohtalaisen turvallinen laji. Pohjola Vakuutuksen lääkärikumppanien kanssa on neuvoteltu hinnat tiettyjen tyyppivammojen hoidoille. Tällä saadaan osittain hidastettua ja eliminoitua hoitojen hintojen karkaamista käsistä ja sen myötä myös vakuutusmaksujen vuosittaiset korotukset pidettyä maltillisena. Jokaisen vakuutuksellisen Ice Cardin lunastaneen pelaajan tulisi siten käyttää ensisijaisesti Pohjola Vakuutuksen sopimuslääkäriasemia tai Helsingissä, Tampereella, Turussa, Kuopiossa ja Oulussa Pihlajalinnaa. Lääkärikumppaneita tai Pihlajalinnaa käytettäessä myös suurempiin vammoihin voi saada heti maksusitoumuksen, jolloin itse ei tarvitse maksaa kuin omavastuu.

Kaikissa pelaaja- ja erotuomarivakuutuksissa hoitokulujen katto on 15 000 euroa. Omavastuuosuus on 100 e (ei koske tiettyjä, tuoteselosteessa erikseen mainittuja lasten Ice Cardeja).

 
Vakuutukseton Ice Card
eli Kilpailulupa
Vakuutuksellinen Ice Card
A Ice Card
80 €
520 €
BC Ice Card
75 €
300 €
D Ice Card
55 €
130 €
DEFG Ice Card
55 €
130 €
D2 Ice Card
HUOM! Myynti alkaa 1.1.24
30 € 75 €
DEFG2 Ice Card
HUOM! Myynti alkaa 1.1.24
30 €
75 €
H1 Ice Card
55 €
177 €
H2 Ice Card
20 €
70 €
LK1 Ice Card
15 €
28 €
LK2 Ice Card
10 €
23 €
Erotuomari Ice Card
45 €
85 €
TO Ice Card
-
50 €
Ottelutoimitsija Ice Card
-
10 €
7vrk Ice Card
15 €
50 €

Vakuutuksellisten Ice Cardien tuoteselosteet
Vakuutuksettomien Ice Cardien tuoteselosteet

 

Urheilun Tuplaturvavakuutus (Vak.nro 16-550-119-2)
TO Ice Card (sisältää TuplaTurvavakuutuksen) on tarkoitettu erilaisille toimitsijoille esim. joukkueenjohtajille, valmentajille ja huoltajille, jotka eivät saa palkkaa toiminnastaan. Mikä ko. henkilö kuitenkin pelaa jossain joukkueessa, tulee hänen lunastaa sopiva pelaaja Ice Card. Pelaava toimitsija ei tarvitse kahta Ice Cardia - kaikilla pelaaja Ice Cardeilla voi toimia myös toimitsijana.
 

Vakuutuksesta vapautuminen
Vakuutukselliseen Ice Cardiin liittyy urheiluvakuutus. Liitto tarjoaa Ice Cardin ohessa Pohjola Vakuutuksen kanssa neuvoteltua urheiluvakuutusta, Sporttiturvaa. Pelaaja voi vakuuttaa itsensä myös jossain toisessa yhtiössä tai hänellä tulee olla vastaava vapaa-ajanvakuutus, joka korvaa ringeten kilpailutoiminnassa sattuneet vahingot. Vakuutuksettoman Ice Cardin lunastanut vastaa itse siitä, että vakuutus on voimassa katkeamatta koko kilpailukauden. Oman vakuutuksen tietoja ei kysytä oston yhteydessä.
 

HUOM!

Ice Cardia on mahdollista korottaa kesken kauden. Korotus onnistuu Ice Cardin verkko-ostossa. 

Kilpailulupaa lunastettaessa tulee huolehtia, että pelaajalla on koko pelikaudelle riittävä Ice Card!

Lisätietoja ja toimintaohjeita Suomen Ringetteliitto ry / Päivi Reiman, paivi.reiman@ringette.fi.

 

Toimintaohjeet vahinkotapauksessa

Vahinko sattui – Ota yhteys Pohjola Terveysmestari -palveluun:

Pohjola Terveysmestari palvelee numerossa 0100 5225 (joka päivä klo 7-23) tai Pohjola Terveysmestari -sovelluksessa. Puhelun hinta on normaali matkapuhelin- tai paikallisverkkomaksu. Pohjola Terveysmestaripalvelun tarjoaa Pohjola Sairaala Oy.

Vahinkojen sattuessa toimintaohjeet löytyvät myös Vahinkoavusta.

 

HUOM! Ice Cardia EI saa maksaa ilman että osto on tehty Suomisportissa!