Kuva: Timo Kupiainen

Harrastusviikko ringetteyhteisölle. Harrastusviikon tavoitteena on auttaa lapsia ja nuoria löytämään itselleen mieluisa harrastus. Vuosittain järjestettävän Harrastusviikon aikana oppilaille tarjotaan mahdollisuuksia kokeilla taiteen, kulttuurin, tieteen, liikunnan ja muiden alojen harrastuksia. Idea viikkoon on lähtenyt lapsilta ja nuorilta.

Ringetessä kannustamme seuroja yhdessä joukkueiden sekä pelaajien kanssa valmistautumaan Harrastusviikkoon ajoissa ja pohtimaan millä keinoin ringetestä saataisiin omalla paikkakunnalla monelle lapselle ja nuorelle uusi harrastus. 

Olemme koostaneet yhteen materiaalia Harrastusviikon suunnittelun tueksi. Harrastusviikon teemat vaihtuvat vuosittain ja se päivittyv aina tänne Harrastamisen Suomen mallin tapahtumakalenteriin: Tapahtumat - Harrastamisen Suomen malli 
Tänä vuonna Harrastusviikolla kannustetaan nuoria esittelemään omia harrastuksiaan sekä livenä että somessa.

Kokosimme ideat ja ajatukset suunnittelun tueksi tänne: HARRASTUSVIIKKO 2024 
Lisäksi olemme tehneet valmiin pohjan kouluaisille lajiesittelyä varten. Tätä pohjaa pääsette muokkamaan lataamalla sen ensin omalle koneelle.
LAJIESITTELY Lataa koneelle, ÄLÄ muokkaa tätä versiota!

Harrastusviikolle osuu myös vuosittain järjestettävä Unelmien Liikuntapäivä, se on perjantaina 10.5.2024 ja siitä löytyy lisätietoja täältä: Unelmien Liikuntapäivä 10.5. - Suomen Olympiakomitea

Kampanjamateriaalit

Lataa IGS pelaajakortti
tästä

Lataa IGS vapaaehtoistoimija
tästä

Lataa tyhjä tekstipohja
tästä

Nämä Instagram stooryn pohjat löytyvät valmiina Canvasta, jossa on myös mallikuvat sekä selkeät ohjeet niiden käyttöön. 
CANVA linkki

Lisätietoja Harrastusviikosta löytyy myös: Etusivu - Harrastusviikko

 

Tytti Järvinen
tytti.jarvinen@ringette.fi 
040 058 9579