Harrasteringette  

Aikuisten ja nuorten harrastetoimintaan kuuluvat tällä hetkellä Lady- ja N-sarjoissa pelaavat joukkueet.

Ladytoiminta on tarkoitettu pääasiassa aikuisiällä lajin aloittaneille tytöille ja naisille. Ladyjoukkueisiin voi tulla mukaan kuka tahansa lajista kiinnostunut aikuisikäinen nainen. Toimintaan voi osallistua vaikka vain yhteisissä harjoituksissa käymällä. Taitojen karttuessa voi sitten vähitellen osallistua harjoituspeleihin ja erilaisiin turnauksiin.

N-harrastesarja on puolestaan tarkoitettu lajia aikaisemmin jollain tasolla harrastaneille tytöille ja naisille. N-sarjassa pelaavat tyypillisesti SM-tai Ykkössarjassa ringetteä ennen pelanneet naiset.  Pelivauhti on kovempi kuin ladysarjoissa ja lajitaitojen odotetaan olevan "takaraivossa".
N-harrastejoukkueen voivat laittaa kasaan ketkä tahansa lajin entiset harrastajat, jotka haluvat jatkaa lajin parissa oman aktiivipelaamisen jälkeen.

Aikuisten luistelu- ja ringettekoulu materiaalit on uudistettu. Voit tehdä tilauksen luistelu- ja ringettekoulumainoksista lukemalla lisäohjeet täältä.

Tukea harrastejoukkueen aloittamiseen 
Liittohallitus on harrastetoiminnan työryhmän esityksestä päättänyt tukea uusien joukkueiden ja harrasteryhmien toimintaa. Toimintavuodelle 2023 tukea on myönnetty 2500 € ja tuen määrä on maksimissaan 500 € per seura. Tutustu kriteereihin ja hakuohjeisiin tästä
 

Opas harrastetoiminnan suunnitteluun
Ringeten harrastetuotteet / ideointiopas ja seuraesimerkit sekä harjoitusmalleja jäälle aikuisten ja nuorten harrastustoimintaan.

LADYRINGETTE

toimintaa aikuisille naisille, aikuisten naisten ehdoilla

Ota yhtyettä joukkueisiin tai seuroihin aloittaaksesi harrastuksen!

N-HARRASTESARJA

kun haluat jatkaa lajin parissa aktiiviurasi jälkeen

Ota yhteyttä joukkueisiin tai paikalliseen seuraasi aloittaakseni harrastuksen!