Ringetteviikko 21.- 29.1.2023

Ringetteviikko on vuosittain järjestettävä ringetteyhteisön oma juhlaviikko, jota vietetään valtakunnallisesti ympäri Suomea. Kampanjan järjestäjänä toimivat paikalliset ringetteseurat yhdessä Suomen Ringetteliiton kanssa. Ringetteviikko onkin muodostunut ringetteväen yhteiseksi perinteeksi, joka järjestetään nyt kymmenettä vuotta peräkkäin.

Ringetteviikon tavoitteena on:

Ringetteviikon aikana kaikki ringetteseurat markkinoivat yhtä aikaa harrastustoimintaansa omalla paikkakunnallaan. Kampanjan aikana seurat järjestävätkin ilmaisia ringeten kokeilutapahtumia paikkakuntalaisille, kertovat lajista ja pyrkivät tarjoamaan mahdollisuutta tulla mukaan ringeten harrastustoimintaan. Lisäksi kampanja tulee näkymään isosti sosiaalisen median puolella niin seurojen kuin Ringetteliiton kanavissa. 

Pelipaitapäivää vietetään ringeten synttäreinä maanantaina 23.1.2023 

Ringette sai alkunsa Suomessa tammikuussa 1979 Turussa, kun turkulaista naisten jääkiekkojoukkuetta valmentanut Juuso Wahlsten saapui Kanadasta tuoden ringetterenkaita mukanaan. Wahlsten toi tuolloin rinkulat aiemmin jääkiekkoa pelanneen tyttöporukan harjoituksiin Kupittaan jäälle ja pyysi pelaajia kääntämään mailansa toisinpäin. Näin ensimmäiset ringetteharjoitukset saivat alkunsa Suomessa, ja suomalaisen ringeten historian kirjoihin kirjattiin ylös päivämäärä 23.1.1979.

Haluamme kunnioittaa suomalaisen ringeten historiaa ja jatkossa ringetteviikon perinteistä pelipaitapäivää vietetäänkin aina ringeten syntymäpäivänä – eli tänä vuonna maanantaina 23.1.2023. Ringeten synttärien kunniaksi toivommekin näkevämme mahdollisimman paljon ringetteseurojen pelipaitojen loistoa niin jäähalleilla, ulkojäillä, kotona kuin myös sosiaalisen median puolella.
 

Ringetteviikon suunnittelu seuroissa

Suunnittelun voi käynnistää ideoinnilla esimerkiksi hallituksen tai lajijaoston kokouksessa, minkä jälkeen voi jo tehdä aikataulutetun suunnitelman Ringetteviikon tapahtumista ja niiden markkinoimisesta. Olemme koonneet seurojen käyttöön valmiin ideointioppaan Ringetteviikon tapahtumien ideoinnin ja suunnittelun tueksi. Lisäksi alta löydätte valmiita kampanjamateriaaleja käyttöönne. Huomioittehan tapahtumien suunnittelussa vallitsevat koronarajoitukset ja -suositukset.

Ideointiopas Ringetteviikon tapahtumien järjestämiseen

Lisätietoa:

Jos sinulla herää kysymyksiä tai kaipaat sparrausapua, olethan meihin rohkeasti yhteydessä:  

Tapahtumien suunnittelu: Tytti Järvinen, aluekouluttaja.jarvinen@ringette.fi, +358 40 058 9579  

Viestintä ja markkinointi: Katariina Kurikko, katariina.kurikko@ringette.fi, +358 40 532 8630 
 

Ringetteviikon markkinointimateriaalit seuroille - päivitetään marras-joulukuun aikana

Alta löydät valmiit Ringetteviikon kampanjamateriaalit käyttöösi. Kuvaa klikkaamalla voit avata ja tallentaa itsellesi somemainoksen, minkä lisäksi kuvan alta löydät tulostettavan A4-kokoon tehdyn printtijulisteen.

Jaamme mielellämme teidän Ringetteviikon tunnelmianne myös Ringetteliiton sosiaalisen median kanavissa! Käytättehän somejulkaisuissanne tunnistetta #ringetteviikko ja merkitsette myös Ringetteliiton tilin julkaisuihin, niin pääsemme näkemään ja jakamaan, kuinka koko Suomi viettää Ringetteviikkoa!

Facebook: Suomen Ringetteliitto

Instagram: @ringettefinland

 

Kampanjamateriaalit: PÄIVITYKSESSÄ

Ringetteviikko PDF juliste A4 

Ringeten synttärit PDF juliste A4

Muistatko sen fiiliksen PDF juliste A4

Ringetteviikko PFD juliste A3

   
Ringettekoulu PDF juliste A4 Harrasteringetteä nuorille PDF juliste A4 Harrasteringetteä aikuisille PDF juliste A4