D-junioreiden Minigames-suurturnaus Kisakalliossa

D-junioreiden Minigames-suurturnaus järjestetään Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla 20.-21.1.2024. Viime kaudella ensimmäistä kertaa järjestetty ja paljon positiivista palautetta kerännyt D-junioreiden Minigames-suurturnaus järjestetään nyt toista kertaa ja tarkoituksena on luoda D-junioreille jokavuotinen tapahtuma.

Turnaus pelataan 6-8 kenttäpelaajan + maalivahdin joukkueilla 3 vs 3 pelinä. Turnaukseen luodaan omat pienpelisäännöt.

Samasta seurasta voi ilmoittautua useampia joukkueita ja eri seurojen välisiä yhdistelmäryhmiä voi myös perustaa.

Ilmoittautuminen turnaukseen on päättynyt.

Ringetteliitto järjestää turnauksen yhteistyössä Kisakallion Urheiluopiston koulutuspuolen kanssa. Turnausta järjestävät opiskelijat suorittavat turnauksessa tapahtuman järjestämisen opintojaan.

Kuvat vuoden 2023 turnauksesta löytyvät kuvapankista.


Tunnelmia vuoden 2023 Minigamesturnauksesta
Lauantai pelien kulku ja fiiliksiä

Turnauspäivä alkoi tänään klo 9.00 Kisakalliossa. 13 joukkueellista D-junioreita saapui hallille iloisina valmiina pelaamaan. Peleissä nähtiin huikeaa kannustamista ja taidokasta pelaamista jokaiselta joukkueelta. Joukkueet saivat tilata ennakkoon MiniGames turnauksen omat t-paidat, jotka joukkueet saivat lauantain aikana haettua itselleen. Turnauksen aikana turnaus toimistossa myytiin myös MM -kotikisojen fanituotteita, joita kaikki turnauksessa olleet saivat ostaa. Päivä oli pitkä ja pelejä pelattiin monta kierrosta, mutta vielä illan peleissä nähtiin hienoja onnistumisia ja iloisia hymyjä. Lauantain päätteeksi joukkueet pääsivät osallistumaan yhteiseen iltajuhlaan. 

Sunnuntain pelien kulku ja sijoitukset

Sunnuntaiaamu alkoi reippaana jo 9.00 Kisakallion jäähallilla. D-juniorit oli aamulla heti innoissaan hallilla valmiina pelaamaan. Pitkistä päivistä huolimatta fiilis hallissa oli korkealla. Päivän peleissä oli upeaa taistelua aina loppuun asti. Oli myös ihana kuulla hallista onnistumisen huudahduksia. Päivän aikana moni tuli tekemään ostoksia turnaustoimistoon. Suosittuja tuotteita oli MM -kisoista jääneet hupparit sekä collegepaidat. Iltapäivä huipentui sijoitus otteluihin, joissa nähtiin myös Lumi kannustamassa joukkueita.

Turnauksen sijoitukset:

1. Tontut
2. Ilves
3. EKS D09 Blue
4. KPR
5. Tuto Ringette
6. KaPa-51 ykkönen
7. UJK
8. EKS D09 White
9. VNR
10. KaPa-51 kakkonen
11. Pinkut
12. EKS D10
13. Jääpalikat

Kiitos kaikille osallistuneille! Ensimmäinen D-junioreiden MiniGames Suurturnaus on nyt saatu päätökseen ja toivottavasti saamme tehtyä tästä jokavuotisen turnauksen nuorille. Mukavaa loppu kautta pelaajille ja toimihenkilöille!

Lisätietoja:

Ringetteliitto: Matti Virtanen 040-7405750 matti.virtanen@ringette.fi 

Kisakallio: Jenni Korhonen 044-5846518 jenni.korhonen@kisakallio.fi