Jaa Ikimuistoisin ringettehetkesi ja osallistu arvontaan!

20.09.2023 16:00

Suomen Ringetteliitto viettää tällä kaudella 40-vuotisjuhlavuottaan. Haluamme juhlistaa 40-vuotistaivalta yhdessä teidän kanssanne muistellen ja jakaen ikimuistoisimpia hetkiämme meidän jutustamme, ringetestä!

 

Ikimuistoisin ringettehetki -kampanja

Takanamme on jo monta upeaa vuosikymmentä suomalaista ringetteä! Lajimme kätkee sisälleen monia kertomattomia, mutta kuulemisen arvoisia tarinoita 40 vuoden edestä. Ikimuistoisin ringettehetki -kampanjalla haluamme antaa jokaiselle tilaisuuden kertoa ikimuistoisimman hetkensä meidän jutustamme, ringetestä. Oli mieleenpainuvin muistosi sitten ratkaiseva maali viime sekunneilla, ensimmäinen kosketus lajiin tai vaikkapa huikea pelimatka ystävien kanssa, haluamme kuulla siitä lisää! Kiitos, että olet osa sinivalkoista menestystarinaamme – odottamme innolla uusia yhteisiä ikimuistoisia ringettehetkiämme!

 

Jaa ikimuistoisin ringettehetkesi ja osallistu arvontaan

Jaa meille ikimuistoisin ringettehetkesi ja osallistu samalla arvontaa. Voit kertoa ikimuistoisesta hetkestäsi muutamalla lauseella tai pidemmin. Arvonnan pääpalkintona voit voittaa pääsylipun 40-vuotisjuhlagaalaan majoituksen kanssa! Pääpalkinto sisältää lipun 40-vuotisjuhlagaalaan lauantaina 27.1.2024 Turussa, majoituksen Scandic Julia -hotellissa, pääsyn Turussa samana viikonloppuna järjestettävään Tie Huipulle –maajoukkuetapahtumaan, sekä fanitapaamisen valitsemasi maajoukkuepelaajan kanssa. 

Tämän lisäksi arvomme kuukausittain osallistujien kesken 50€ arvoisen tuotepalkinnon. 

 

Voit osallistua arvontaan kahdella eri tavalla: 

1. Jaa ikimuistoisin ringettehetkesi Instagramissa kuvan tai videon kera käyttämällä hashtageja #IkimuistoisinRingettehetki ja #MeidänJuttu sekä mainitsemalla @ringettefinland julkaisussasi. 

2. Voit jakaa ikimuistoisen ringettehetkesi meille myös Forms-lomakkeen kautta.

Jos ikimuistoisia hetkiä on ehtinyt kertyä vuosien varrelta monia, voit osallistua arvontaan usealla tarinalla. Näin myös moninkertaistat voittomahdollisuutesi!

 

Osallistumisaikaa on 15.12.2023 asti. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan säännöt löydät täältä.

 

Kenen ikimuistoisimmasta ringettehetkestä sinä haluaisit lukea? 

Etsimme myös haastateltavia jakamaan oman tarinansa ja ikimuistoisin hetkensä lajimme parista. Toivomme saavamme tarinoita jaettavaksi ympäri Suomen niin jäältä kuin myös kaukalon ulkopuolelta monipuolisesti pelaajien, vanhempien, toimihenkilöiden, erotuomarien kuin myös seurojen ja joukkueiden keskuudesta. Tämä on myös oiva tilaisuus osoittaa omaa kiitollisuuttaan esimerkiksi niille, jotka tekevät kallisarvoista työtä kulisseissa ja ansaitsevat oman hetkensä parrasvaloissa!  

Kerro meille, kenen ikimuistoisimmasta ringettehetkestä sinä haluaisit lukea – saat myös ilmiantaa itsesi! Vinkkaa meille haastateltavasta tämän lomakkeen kautta.

 

Vieraskynä on nyt ringettemuistojen kynä

Vieraskynä tulee olemaan tällä kaudella ringettemuistojen kynä! Sieltä pääset kauden mittaan lukemaan ringetteyhteisön ikimuistoisimmista ringettehetkistä – pysy kuulolla!