Tiedote liittohallituksen kokouksesta

05.03.2024 09:14

Liittohallituksen jatkoi tammikuun kokouksessa käynnistettyä keskustelua pelin kovenemisesta. Liittohallitus on julkaissut huolensa pelin kovenemisesta (tiedote 30.1.2024) ja kuuli kokouksessaan ETT:n näkökulmia ja kehitysedotuksia ja kävi läpi saamansa kirjallisen dokumentin kurinpitoryhmältä pelin kovenemisesta ja sen vaikutuksista sekä seurayhdyshenkilöille lähetetyn kyselyn tulokset.

Keskustelun päätteeksi liittohallitus päätti, että kilpailu- ja juniorisääntöjen hyväksymistä siirretään maaliskuun hallituksen kokoukseen, jotta jo tulevalle kaudelle voidaan tehdä toimenpiteitä, joita on esitetty. Osa saaduista kehitysehdotuksista niin kilpailu- ja juniorisääntöihin kuin kurinpitosääntöihin on sen verran isoja kokonaisuuksia, että niiden valmistelu vaatii aikaa. Liittohallitus tarkastelee myös kurinpitosääntöjä, joka hyväksytään kevätkokouksessa 18.5.2024.

Hallitus hyväksyi työryhmät kaudelle 2024-2025 ja työryhmähaku käynnistetään maaliskuun aikana.

Hallitus merkitsi tiedoksi saadun yleisavustuksen vuodelle 2024 (185 579 euroa eli 3 % vähemmän kuin edellisvuonna) ja ringeten verkkokaupan sulkeutumisen 10.3.2024. Kevätkokouksessa käsitellään Ringetteliiton tarkennettu budjetti kuluvalle vuodelle.

Hallitus sai tilannekatsauksen organisaatiomuutoksen etenemisestä ja rekrytointien tilanteesta.

Hallitus valitsi saatujen tarjousten perusteella kisakaupungin vuoden 2025 MM-kisoille. Kisakaupunki ja -halli julkaistaan myöhemmin.

Hallitus muistuttaa vielä seuroja ansiomerkkien hausta ja vuoden palkittavien ehdottamisesta. Molempien määräpäivä on sunnuntaina 10.3.

Hallituksen seuraava kokous pidetään tiistaina 19.3.2024 klo 17.