Tiedote liittohallituksen kokouksesta

24.01.2024 15:35

Liittohallitus kokoontui vuoden ensimmäiseen hallituksen kokoukseen ja aloitti kautensa järjestäytymisellä:

  • hallituksen varapuheenjohtajaksi valittiin Sanja Hovilainen
  • hallituksen sihteeriksi valittiin Herttaliisa Tuure
  • työvaliokuntaan nimettiin puheenjohtaja Markku Koli, varapuheenjohtaja Sanja Hovilainen, toiminnanjohtaja Herttaliisa Tuure ja hallituksen jäsenistä Salla Mäkelä ja Pauliina Tuusa

Hallitus sai tilannekatsauksen ringeten 40-vuotisjuhlagaalasta. Juhlagaalaan on osallistumassa yli 200 ringetteperheen jäsentä. Samana viikonloppuna Turussa järjestetään maajoukkueiden Tie Huipulle -tapahtuma ja ringetteperheen pienempien Kohti Unelmia -minigamesturnaus.

Hallitus jatkoi keskustelua organisaatiouudistuksen etenemisestä. Hallituksen tiedote organisaatiomuutoksen etenemisestä julkaistiin 10.1.2024 ja uudet tehtävät julkaistiin haettavaksi 17.1.2024. Lisätietoja uudistuksesta antaa puheenjohtaja Markku Koli.

Uusiutuva Ringetteliitto näyttää organisaatiokaaviona seuraavanlaiselta:

Kuvaa tarkasteltaessa on huomioitava, että se on pelkistetty ja mm. työryhmien määrä ja sisällöt tarkastellaan myöhemmin kevään aikana.

Hallitus jatkoi keskustelua ringeten MM-kisoista. Hallitus päätti, että Suomi valmistautuu järjestämään kisat vuonna 2025 ja keskustelua jatketaan seuraavaksi kansainvälisen lajiliittomme IRF:n kanssa.

Hallitus keskusteli kokouksessaan myös kurinpidosta, ja päätti jatkaa keskustelua kurinpitoon liittyvistä asioista yhteistoiminnassa ETT:n ja kurinpitoryhmän kanssa.

Hallituksen seuraava kokous pidetään tiistaina 27.2.2024 klo 17.