Ringetteliitto hakee tiimiinsä avaintekijöitä

17.01.2024 13:25

Ringette on Suomen toiseksi suurin jääjoukkuepeli, jonka arvopohja on huomioitu näkyvästi liikunnan ja urheilun tasa-arvopalkitsemisissa. Ringeten erityisenä voimavarana Suomessa on satojen aktiivisten vapaaehtoisten upea työpanos, jota on tukemassa kasvava joukko seura- ja valmennusammattilaisia. Suomi on kilpailullisesti lajin kansainvälinen kärkimaa, ja korkeatasoiset pääsarjat antavat ringetelle näyttävän ilmeen.

Suomen Ringetteliitto ry käy parhaillaan läpi merkittävää organisaatiomuutosta varmistaakseen ringeten kehittymisen ja kilpailukyvyn suomalaisen liikunnan ja urheilun pelikentällä. Uudistuva Ringetteliitto palvelee ja tukee entistä paremmin seuratoimijoita sekä mahdollistaa ringeten kehittymisen ja kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa.

Tavoitteensa toteuttamiseksi Ringetteliitossa on haettavina seuraavat tehtävät:

Näiden tehtävien lisäksi Ringetteliitossa työskentelee toiminnanjohtaja sekä 1.6.2024 alkaen talous- ja hallintokoordinaattori ja valmennuskehittäjä.

Ringetteliiton toimisto sijaitsee monipuolisissa toimitiloissa Sporttitalolla, Helsingissä. Työskentelemme paljon etänä, mutta uusitun organisaation käynnistäminen edellyttää kuitenkin alkuvaiheessa enemmän läsnäolotyötä kaikilta.

Tehtävien tarkemmat kuvaukset ja hakulomake löytyvät Mercuri Urvalin sivuilta. Pääset tutustumaan tehtäviin myös klikkaamalla linkkiä yllä olevasta listauksesta. Hakuaikaa on 4.2.2024 asti. Haastattelut järjestämme mahdollisimman pian hakuajan päätyttyä. Haastatteluun kuuluu ennakkotehtävän tekeminen, josta informoimme tarkemmin haastatteluihin kutsuttavia.

Lisätietoja tehtävästä antavat Ringetteliiton toiminnanjohtaja Herttaliisa Tuure puh. 040 559 4854 sekä Mercuri Urvalin konsultti ja Ringetteliiton varapuheenjohtaja Sanja Hovilainen puh. 040 754 8107.