Ringettekoulu on seuran tärkein joukkue

08.06.2022 13:14

Ringettekouluihin tarjolla kattavasti erilaisia viestinnän ja markkinoinnin materiaaleja.
Tilaa NYT!

 

Ringetteliitto tarjoaa maksuttomia tukimateriaaleja luistelu- ja ringettekoulujen markkinointiin, lue lisää alta ja valmistaudu syksyllä alkavaan ringettekoulukauteen tilaamalla materiaalit ajoissa. Muistathan myös luistelu- ja ringettekoulun ohjaamisen tuntimallit ja ohjaajan oppaan

Ringettekoulumainokset: 
  • Nyt voit tehdä tilauksen seuranne omiin väreihin räätälöidyistä ringettekoulumainoksista.
Roll up: 
  • Ringetteliitto tarjoaa seuroille uudistuneen ringettekoulu roll-upin jokaista jäähallia kohden, jossa ringettekoulutoimintaa järjestetään. Halutessaan seurat voivat tilata useampia omakustanteisesti.
Kaveripäiväkortit:
  • Ringeten kaveripäivä on seuran järjestämä tapahtuma, johon nykyiset ringeten harrastajat voivat kutsua kavereitaan tietylle harjoituskerralle kokeilemaan ringetteä. Kaveripäivää markkinoidaan pääasiassa seuran ringettekoululaisten, G- ja F-junioreiden kavereille. 
Luistelu- ja ringettekoulupassi sekä tarrat: 
  • Seuroilla on nyt mahdollisuus saada luistelu- ja ringettekoululaisille käyttöön uudistettu luistelu- ja ringettekoulupassi, johon lapset voivat kerätä leimoja tai tarroja käyntikerroistaan. Toimitamme seuroille ringetteaiheisia tarroja aina ensimmäisen passitilauksen yhteydessä. 
Taitopassi:
  • Lisäksi myös nuorimpien harrastajien keskuudessa suosittu Taitopassi on uudistettu ja valmis tilattavaksi! 

Ringo ja Ringa ringettekoulumaskotit: 
  • Ringettekoulumaskotit Ringa ja Ringo seikkailevat uusissa luistelu- ja ringettekoulujen markkinointimateriaaleissa. Nyt voit ladata maskotit myös oman seurasi käyttöön.
Aikuisten luistelu- ja ringettekoulumainos:
  • Olemme päivittäneet myös aikuisten luistelu- ja ringettekoulumainokset!

Lisää infoa ja tilausohjeet löydät MARKKINOINTI JA LOGOT osiosta.