Markkinointi ja logot

Päivitämme parhaillaan viestintä- ja markkinointimateriaalejamme. Mikäli tarvitset markkinointimateriaaleja tai tukea lajimarkkinointiin, ota yhteyttä liiton viesintä- ja markkinointipäällikköön katariina.kurikko@ringette.fi.

Liiton logot       Meidän juttu          Ringettekoulu       Aikuisten luistelu- ja ringettekoulu       Erotuomarit        Ringetteviikko    Tie Huipulle -tapahtuma 


LIITON LOGOT

Ringettelogo

SM-Ringette: valkoinen, sininen

SM-karsintasarja

Ykkössarja

Graafinen ohjeisto

Mikäli tarvitset liiton logoja vektorimuodossa, ota yhteyttä liiton viestintä- ja markkinointipäällikköön katariina.kurikko@ringette.fi.

 

Meidän juttu -kampanja

Kampanjamateriaalin löydät täältä.

 

RINGETTEKOULU

Olemme päivittäneet ringettekoulujen markkinointimateriaaleja. Seurat voivat tilata seuraavia tuotteita maksutta käyttöönsä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen viestinta@ringette.fi:

Tukea ringettekoulun markkinointiin ja suunnitteluun

Ringettekoulun perustamisen ABC 
Ringettekoulun viestinnän ja markkinoinnin suunnittelupohja

Tilaa uudistunut ringettekoulun roll-up

Ringetteliitto tarjoaa seuroille uudistuneen ringettekoulu roll-upin jokaista jäähallia kohden, jossa ringettekoulutoimintaa järjestetään. Roll-up tilataan seuran omien somekanavien teksteillä ja seuran logolla varustettuna. Halutessaan seurat voivat tilata useampia omakustanteisesti. Roll-up-tilauksessa tulee mainita seuraavat tiedot: 

Katso malli ringettekouluille suunnitellusta roll-upista täältä.

Luistelu- ja ringettekoulun mainokset 

Olemme päivittäneet ringettekoulumainokset! Voit tehdä tilauksen seuranne omiin väreihin räätälöidyistä ringettekoulumainoksista lähettämällä seuraavat tiedot sähköpostitse:

Saat esitteet katsottavaksi ja tarkastettavaksi ennen painoon lähettämistä. Huomaathan, että voit hyödyntää esitettä sekä toimittamiasi ringettekoulunne valokuvia myös ringettekoulunne somemarkkinoinnissa.

Kaveripäiväkortit

Ringeten kaveripäivä on seuran järjestämä tapahtuma, johon nykyiset ringeten harrastajat voivat kutsua kavereitaan tietylle harjoituskerralle kokeilemaan ringetteä. Kaveripäivää markkinoidaan pääasiassa seuran ringettekoululaisten, G- ja F-junioreiden kavereille. Kortti on nyt päivitetty, ja se soveltuu ringettekoulujen lisäksi myös juniorijoukkueiden käyttöön. Kortin takapuolelle seurat voivat itse täydentää tapahtuman tarkemmat tiedot sekä omat yhteystietonsa.

Ringettekoulupassi ja Taitopassi

Seuroilla on nyt mahdollisuus saada luistelu- ja ringettekoululaisille käyttöön uudistettu luistelu- ja ringettekoulupassi, johon lapset voivat kerätä leimoja tai tarroja käyntikerroistaan. Toimitamme seuroille ringetteaiheisia tarroja ensimmäisen passitilauksen yhteydessä. 

Lisäksi myös nuorimpien harrastajien keskuudessa suosittu Taitopassi on uudistettu ja valmis tilattavaksi! Molemmat tuotteet voit tilata lähettämällä sähköpostia viestinta@ringette.fi.

Luistelu- ja ringettekoulumaskotit Ringa ja Ringo

Ringettekoulumaskotit Ringa ja Ringo seikkailevat uusissa luistelu- ja ringettekoulujen markkinointimateriaaleissa. Nyt voit ladata maskotit myös oman seurasi käyttöön. Kuvaa klikkaamalla saat ladattua kuvatiedoston png-muodossa, minkä lisäksi alta löydät myös pdf-versiot niin printtimateriaaleihin kuin nettisivuille lisättäväksi.

Lataa pdf-verkkoversio

Lataa pdf-verkkoversio

Lataa pdf-verkkoversio

Lataa pdf-verkkoversio

Lataa pdf-printtiversio

Lataa pdf-printtiversio

Lataa pdf-printtiversio

Lataa pdf-printtiversio

Aikuisten luistelu- ja ringettekoulun mainokset

Olemme päivittäneet myös aikuisten luistelu- ja ringettekoulumainokset! Voit tehdä tilauksen luistelu- ja ringettekoulumainoksista lähettämällä seuraavat tiedot sähköpostitse:

 

EROTUOMARIT

Erotuomarijuliste

   

RINGETTEVIIKKO

Materiaalit 

 

TIE HUIPULLE -TAPAHTUMA & Kohti Unelmia -turnaus 

Lataa A4 mainos kuvaa klikkaamalla

Lataa A4 mainos kuvaa klikkaamalla

Lataa tästä A3 mainosjuliste   

Lataa tästä some kuva (feed)

Lataa tsätä some kuva (stories)

Lataa tästä some kuva (feed)

Lataa tästä some kuva (stories)