MM-kisojen otteluohjelma on julkaistu – viikko lipunmyynnin aukeamiseen

22.04.2022 07:00

 

Ringeten MM-kisat palaavat kuuden vuoden tauon jälkeen Suomeen, kun Suomi emännöi sekä naisten että nuorten MM-kisoja Espoossa 31.10.-6.11.2022. Turnauksen otteluohjelma on nyt julkaistu. Lipunmyynti Metro Areenalla ja Tapiolan jäähallissa pelattaviin otteluihin avataan viikon kuluttua torstaina 28.4.2022 klo 15:00 Suomen aikaa.

Lipunmyynnin kumppanina toimii Ticketmaster, ja liput tulevat myyntiin Ticketmasterin nettisivuille torstaina 28.4.2022 klo 15:00 Suomen aikaa (UTC+3). Suora linkki lipunmyyntiin julkaistaan myös Ringetteliiton nettisivuilla ja sosiaalisen median kanavissa, sekä MM-kisojen kanavissa kyseisenä ajankohtana.

Lisätietoa turnauksen lohkojaosta ja turnausformaatista löydät viimeisimmästä uutisesta: Näin pelataan MM-kotikisoissa ensi syksynä

Lipunmyynti toteutetaan yhteistyössä Ringetteliiton jäsenseurojen kanssa. Seurojen lipunmyyntikampanjassa seurat voivat myydä lippuja perjantaina 4.11.2022 pelattavaan naisten 1. MM-finaaliotteluun.

- Suomalainen ringette on syntynyt ja kasvanut yhdessä tekemisestä ja kokemisesta. Lajin kehittäminen on meidän yhteinen juttu, minkä johdosta myös MM-lipunmyynti halutaan toteuttaa yhdessä jäsenseurojemme kanssa. Tämä yhteistyömalli tarjoaa seuroillemme ainutlaatuisen varainkeruumahdollisuuden, sillä naisten ensimmäisen MM-finaaliottelun lipunmyynnin tuotto tullaan tulouttamaan suoraan seuroille, Ringetteliiton liittohallituksen puheenjohtaja Markku Koli kertoo.

Ensi viikolla julkaistavassa tiedotteessa kerrotaan, kuinka yleisö voi tukea haluamaansa seuraa ostamalla liput perjantain naisten 1. MM-finaaliotteluun. Seurojen yhteyshenkilöt ohjeistetaan tästä etukäteen. Ringetteliitto järjesti aiheesta seuroille tarkoitetun infotilaisuuden torstaina 24.3.2022. Seuroille tarkoitetun webinaaritallenteen ja aineiston löydät nettisivuiltamme Seuraseminaarit-osiosta.

Pysy ajantasalla turnauksen valmisteluista, turnauksen otteluformaateista ja aikatauluista MM-kisojen virallisten sosiaalisen median kanavien kautta:

Facebook: World Ringette Championships 

Instagram: World Ringette Championships 

 

Uutista on muokattu keskiviikkona 27.4. klo 11:43: Uutiseen korjattu, että seurakampanjassa lippujen ostoon ei tule erillistä seuralinkkiä. Seurakampanjassa lipunmyynti tapahtuu samalla tavalla Ticketmasterin nettisivujen kautta kuin muissa otteluissa.