MM-kotikisojen valmistelut etenevät kovaa vauhtia

29.03.2022 18:00

Kuva: Andre Vandal

Suomi emännöi kuuden vuoden tauon jälkeen ringeten MM-kilpailuja, kun sekä naisten että nuorten ringeten MM-kilpailut pelataan Espoossa 31.10.-6.11.2022. Kisanäyttämönä toimivat Metro Areena ja Tapiolan jäähalli. MM-tapahtuman suojelijana toimii tasavallan presidentti Sauli Niinistö.

MM-kisojen kisaorganisaatio on ottanut isoja askelia eteenpäin MM-kisajärjestelyissä.

- Olemme saaneet paljon asioita viime viikkojen aikana eteenpäin. Tulevilla viikoilla ne alkavat pikkuhiljaa konkretisoitua ja näkyä, kun pääsemme lähiaikoina julkaisemaan MM-kisojen nettisivut. Nyt kannattaakin viimeistään ottaa myös kisojen viralliset sosiaalisen median kanavat seurantaan, sillä niihin tulee paljon tietoa itse kisoista ja ajankohtaisista asioista. Olemme myös kontaktoineet jäsenseuroja ja rohkaisseet kaikki jo nyt mukaan levittämään MM-kisojen sanomaa omissa kanavissaan ja omille jäsenilleen, jotta kaikki ovat varmasti tietoisia, kun lipunmyynti huhtikuun lopussa aukeaa, MM-kotikisojen pääsihteeri Ira Merivaara kertoo.


MM-kisojen viralliset sosiaalisen median kanavat:

Facebook: World Ringette Championships 

Instagram: World Ringette Championships 

 

MM-lipunmyynti aukeaa huhtikuussa – lipunmyynti toteutetaan yhdessä seurojen kanssa 

MM-kisojen lipunmyynti tullaan avaamaan huhtikuun lopussa. Lipunmyynnin kumppanina toimii Ticketmaster. Tarkempi aikataulu julkaistaan lähiviikkoina Ringetteliiton kanavissa sekä MM-kisojen nettisivuilla. MM-kisojen lipunmyynti tullaan toteuttamaan yhteistyössä Ringetteliiton jäsenseurojen kanssa.

- Suomalainen ringette on syntynyt ja kasvanut yhdessä tekemisestä ja kokemisesta. Lajin kehittäminen on meidän yhteinen juttu, minkä johdosta myös MM-lipunmyynti halutaan toteuttaa yhdessä jäsenseurojemme kanssa. Tämä yhteistyömalli tarjoaa seuroillemme ainutlaatuisen varainkeruumahdollisuuden, sillä naisten ensimmäisen MM-finaaliottelun lipunmyynnin tuotto tullaan tulouttamaan suoraan seuroille, Ringetteliiton liittohallituksen puheenjohtaja Markku Koli kertoo.

Ringetteliitto järjesti aiheesta infotilaisuuden seuroille torstaina 24.3.2022. Seuroille tarkoitetun webinaaritallenteen ja aineiston löydät nettisivuiltamme Seuraseminaarit-osiosta. Seuroille suunnattua kevään kampanjaan liittyvää materiaalia tullaan täydentämään ja toimittamaan tämän viikon aikana. 

 

Vapaaehtoishaku päättyy 31.3.2022 

Tällä hetkellä käynnissä on myös MM-kisojen vapaaehtoisten haku.

- Syksyn ensimmäisessä haussa saatiin runsaasti vapaaehtoishakemuksia, ja tiimien kasaaminen on kovassa vauhdissa. Nyt kuitenkin haetaan vielä täydennystä vapaaehtoistiimeihin. Tarvitsemme lisäkäsiä ja osaamista ennen kaikkea viestinnän ja median tehtäviin, kuten sosiaalisen median sisältötiimiin. Näiden lisäksi meillä on vielä pulaa järjestyksenvalvojista sekä liikenteenohjaajista, Merivaara taustoittaa. 

Oletko juuri sinä kiinnostunut MM-kotikisojen järjestämisestä? Haluatko saada ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä ringeten suurtapahtumaa, kurkistamaan kulisseihin ja tutustua muihin kisajärjestäjiin urheiluhenkisessä tiimissä?

Tule mukaamme rakentamaan MM-kisoista kaikkien aikojen ringettetapahtuma! Tutustu avoinna oleviin tehtäviin ja jätä hakemuksesi täällä 31.3.2022 mennessä.