Täydennyshaku MM 2022 -kisaorganisaatioon - hae mukaan!

17.02.2022 14:22

Ringeten MM-kisat pelataan 31.10.-6.11.2022 Espoossa. Haemme vielä jonkin verran täydennystä vapaaehtoistehtäviimme, joten haethan rohkeasti mukaan! Täydennyshaku on nyt auki ja sulkeutuu 31.3.2022. 

 

"Ensimmäisessä haussa saatiin runsaasti vapaaehtoishakemuksia, ja tiimien kasaaminen on kovassa vauhdissa. Nyt kuitenkin haetaan vielä täydennystä vapaaehtoistiimeihin. Tarvitsemme lisäkäsiä ja osaamista ennen kaikkea viestinnän ja median tehtäviin, kuten sosiaalisen median sisältötiimiin. Näiden lisäksi meillä on suuri pula järjestyksenvalvojista sekä liikenteenohjaajista", toteaa ringeten MM-kisojen pääsihteeri Ira Merivaara. 

 

Oletko juuri sinä kiinnostunut MM-kotikisojen järjestämisestä? Haluatko saada ainutlaatuisen mahdollisuuden päästä osaksi kansainvälistä ringeten suurtapahtumaa, kurkistamaan kulisseihin ja tutustua muihin kisajärjestäjiin urheiluhenkisessä tiimissä?  

 

Tutustu avoinna oleviin tehtäviin ja jätä hakemuksesi 31.3.2022 mennessä, niin pääset rakentamaan tulevista MM-kisoista kaikkien aikojen ringettetapahtuman. 

 

Tule mukaan vauhdikkaaseen joukkoomme!  Jätä hakemuksesi täältä.