Kannusta välipäivinä U19 Maajoukkueemme voittoon!

21.12.2012 00:00

Tiedote 26.12.2012

U19 maajoukkueemme lähtee 27.12. aamukoneella kohti Londonia, Kanadaa puolustamaan vuoden 2009 mestaruutta. U19 MM-kisat järjestetään toista kertaa ja mukana on kuusi joukkuetta. Kisojen avajaiset järjestetään 28.12. ja ensimmäiset pelit alkavat 29.12. Tällöin Suomi saa aamupäivällä vastaansa USA joukkueen ja illalla Canada East -joukkueen. 

MM-kisojen valmistelut ovat sujuneet hyvin jouluvalmisteluiden rinnalla. Kapteenisto Vilma Virta, Milla Laakso ja Heidi Mattila kertovatkin, että joukkue on pitänyt tiiviisti yhteyttä viimeistelyleiristä lähtien. Ilmassa on positiivista kisajännitystä ja jokainen pelaaja on ylpeä siitä, että pääsee edustamaan omaa kotimaataan. Tänään on julkistettu joukkueen kisavideo ja kisabiisi, johon pääset tutustumaan maajoukkueen www-sivujen tai sosiaalisen median kautta.

Maajoukkueen päiväkohtaisiin tunnelmiin pääset paremmin mukaan sinivalkoisen päiväkirjan kautta, jota he päivittävät aktiivisesti kisojen aikana. Kisojen tunnelmia voit seurata myös Twitterin ja Facebookin kautta. Jokainen peli tulee LIVEnä ja osoitteet löytyvät maajoukkueen www-sivuilta. 

Käy peukuttamassa kisavideota ja kannusta Suomi voittoon!

Facebook

Twitter

Kisavideo

LIVE-lähetykset

Tulospalvelu

Maajoukkuesivu