Jää-Kotkat kohtasi Turun Ykkössarjassa

15.10.2012 00:00

Lehdistötiedote 15.10.2012
Julkaisuvapaa heti

 
Ringeten Ykkössarja
 
Jää-Kotkat, Uusikaupunki - Turun Ringette 8-4 (3-0, 1-2, 2-1, 2-1)
UJK kohtasi toisessa kotiottelussaan Turku Ringeten, joka on toinen tulokas tässä sarjassa. Ensimmäinen erä oli melko selvää kotijoukkueen hallintaa. Lieneekö tämä vaikuttanut siten, että toinen erä meni kotijoukkueelta löysäillen ja pelillisesti hyvin sekavaksi. Otteissa ei tuntunut olevan järjen häivää ja kurinalaisuus puuttui pelistä. Turku pääsikin kaventamaan ottelun erätauolle mentäessä lukemiin 4-2.
 
Erätauolla UJK sai kuitenkin taas rivinsä kuntoon, ja hyvin mennyt kolmas erä toi taas uskoa omaan tekemiseen. Ottelussa kotijoukkueella oli paljon selviä maalintekopaikkoja, mutta mm. tyhjää maaliakin tarjonnut Turun joukkue välttyi takaiskulta, kun tarkkuus UJK:n pelaajilta jäi puuttumaan. Myös kotijoukkueen tekemät maalivahdin aluerikkeet ja maaliviivalle ”roikkumaan” jääneet rinkulat olivat Turun puolella. Paremmalla tarkkuudella lukemat olisivat selvemmin UJK:lle. Jatkossa nämä tilaisuudet täytyy käyttää hyväkseen, jos mielii tässä sarjassa ottaa pisteitä.
 
Pistehaina UJK:lla olivat Johanna Soisalo 3+1, Marlena Peltonen 1+3 ja Meri-Maija Viinikkala 0+4. Turun joukkueesta kaksi pistettä saivat Vilma Tuononen ja Jessika Runolf.
 
Ottelussa palkittiin UJK:lta Jonna Nieminen ja Turulta maalivahti Janina Rindell, jolla oli pelissä peräti 62 torjuntaa.
 
Tulevat ottelut
20.10. klo 14.30 Nokian jäähalli NoU - Tikka
20.10. klo 16.30 Kupittaan jäähalli Turku - Helsinki
 
Suomen Ringetteliitto ry
Viestintä
GSM 040 586 4585
EMAIL viestinta()ringette.fi