Ringeten SM-sarjan Suomen Mestaruus ratkeaa viikonloppuna Lahdessa

23.03.2012 00:00

Lehdistötiedote 23.3.2012

Julkaisuvapaa heti

SM-Ringeten Finaalitapahtuma alkaa tänään klo 18.30 ISKU Areenalla, Lahdessa. Ensimmäisessä Finaaliottelussa ovat vastakkain Seurajoukkueiden Maailmanmestari Lapinlahden Luistin -89 sekä hallitseva Suomen Mestari Raision Nuorisokiekko.

RNK lähtee hakemaan hyvää, energistä alkua ja voittoa ensimmäisestä kohtaamisesta. Päävalmentaja Timo Himbergin mukaan RNK:lla voi olla rasitteena viimeisen kuuden päivän aikana pelatut kolme välieräpeliä Luvian Kiekko -82 vastaa. Lapinlahti on voinut palautella sunnuntaista lähtien, kun voitti suoraan kahdessa ottelussa Järvenpään Haukat. Nähtäväksi jää illan pelin osalta onko pidempi ottelutauko tehnyt hyvää Lapinlahdelle. Lapinlahtelaiset luistelevat kovaa ja tehokaksikon Marjukka Virran - Anne Pohjolan tahdissa on pysyttävä ja heidät on pidettävä kiinni, jotta RNK veisi tämän illan peliin nimiinsä, Timo Himberg toteaa. 

Lapinlahti lähtee pelaamaan yhtä Finaaliottelua kerrallaan. Voittaja on se joukkue, joka tekee vähemmän virheitä, toteaa Lapinlahden päävalmentaja Juha Pohjola. Lapinlahdelle on ollut ottelutaukoa sunnuntaista lähtien ja he ovat päässeet harjoittelemaan hyvin. Pohjola korostaa, että pelituntuman säilyminen on tärkeää ja  heidän tauollaan voi olla etunsa ja haittansa. Susanna Tapania on vartoitava erityisesti, kuten myös maalin kulmalla vaanivaa Petra Ojarantaa. Tiina Mononen ja Kati Koskelin ovat loukkaantumisen johdosta olleet sivussa loppukauden, mutta he ovat mukana "huoltojoukoissa". Heillä on siis koko joukkue mukana aitiossa ja kannustusjoukkojakin on lähtenyt mukaan totuttuun tapaan.

Finaaliottelut jatkuvat lauantaina 2. Finaalipelillä klo 13.00 RNK -LL-89. Suomen Mestaruus ratkeaa paras kolmesta.

 

Lisätietoja Finaalitapahtumasta:

Suomen Ringetteliitto

Viestintä

040 586 4585

viestintä()ringette.fi

ringette.skrl.fi