Sarjajumbo yllätti Espoossa

07.12.2011 00:00

Lehdistötiedote 7.12.2011
Julkaisuvapaa heti

Tunnelmia pelaajien, joukkueenjohtajien ja valmentajien kirjoittamina.

Sarja ykkönen kohtasi kolmosen

Lauantaina Luvia kohtasi Raision Luvialla. Yleisöä oli paikalla 86 henkilöä ja ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 10-9.
Koko Luvian joukkue pelasi tasaisen hyvin. Maalintekijöitä löytyi niin puolustajista, kuin ensim­mäistä kauttaan SM-sarjaa pelaavista. Kauden mittaan vaikeuksia on tuottanut hyvän temmon yl­läpitäminen läpi ottelun. Sama oli ongelmana Raisiota vastaan. Luvian musta hetki osui toiseen erään, jolloin Raisio pääsi kuromaan ensimmäisessä erässä saavutetun etumatkan kiinni. Voitto toi tärkeät 2 pistettä ja lisää itseluottamusta ensi viikonlopun Lapinlahden reissuun. Joukkue lähtee hakemaan voittoa sieltä. Luvialla yleisö pääsi viimein näkemään kotijoukkueen voitokkaana ja pirteänä. Ottelussa onnistuivat Jennifer Hartley, Riikka Häyrinen, Kirsi Pukkila

Sarjajohtaja ei pelannut omalla tasollaan viikonloppuna

Lauantaina Lapinlahti pelasi Tuusulan Blue Rings:ä vastaan Lapinlahdella. Ottelu päättyi lukemiin 17-6. Ensimmäisessä erässä kotijouk­kueella oli vaikeuksia, mutta se pystyi pitämään hallinnan vastustajan jäähyjen takia. Toisessa erässä Lapin­lahti esitti jälleen huippulaadukasta ringetteä. Blue Rings jatkoi hyvää peliään kolmannessa erässä ja maalivahdin vaihto Eeva Kangassaloon vaikeutti Lapinlahden maalintekoa huomattavasti. Lapinlahti tekikin vain yhden maalin kolmannessa erässä. Neljännessä erässä Lapinlahti ja Blue Rings tekivät maaleja tasaisesti. Blue Ringsin valmentaja Hannu Riento oli erityisen tyytyväinen suojattiensa peliin, kun taas Lapinlahden valmentaja Juha Pohjolan tunnelma oli taysin päinvastainen.

Sarjapisteiden kannalta tärkeä ottelu molemmille joukkueille

Lauantaina Haukat kohtasi Hyvinkään Järvenpäässä. Ottelu päättyi kotijoukkueen voittoon lukemin 7-4. Haukkojen ja Hy­vinkään kolmannessa kohtaamisessa oli jaossa tärkeä pisteet. Haukat olivat ennen peliä yhden pisteen edellä vastustajaansa neljännellä sijalla. Kumpikin joukkue oli voittanut toisensa sarjassa.

Pelistä muodostui tasainen hyvä kamppailu. Pelin tasaisuutta kuvastaa se, että maalivahdeilla oli saman verran torjuntoja. Kumpikin joukkue tiesi pelin tärkeyden ja se näkyi. Hyvinkään vahvan alun jälkeen Haukat pääsivät peliin mukaan. Puolivälissä Haukat johtivat 4 - 1. Kolmannessa Hy­vinkää käytti Haukkojen jäähyt hyväkseen, mutta Haukkojen etumatka kesti. Neljännessä erässä Haukat varmistivat voittonsa ja tärkeiden sarjapisteiden jäämisen Järvenpäähän. Hyvinkään jouk­kueen parhaana palkittiin Ira Merivaara. Kotijoukkueen parhaan palkinnon sai Susanna Saarela

Sarjajumbo yllätti Espoossa

Sunnuntaina pelattiin Espoossa, jossa EKSin vieraaksi saapui VG-62 Naantalista. Ottelu päättyi vieraiden 3-5 voittoon.

Ottelu alkoi tasaisella menolla päästä päähän, ottelun puolivälin tauolle mentiin tiukassa 1-2 tilan­teessa. Kahdessa viimeisessä erässä naantalilaisten hyvä asenne palkittiin, ja joukkue onnistui te­kemään voittoon tarvittavat maalit. Kotijoukkueen kantava voima oli sunnuntaina maalivahti Meini Kärnä, joka palkitiin joukkueensa parhaana pelaajana. VG-62:n joukkueesta palkittiin Riikka Vainio.
Tulevan viikonlopun kärkikamppailu on Lapinlahti – Luvia lauantaina 10.12 klo 16.00 alkaen.

Pelatut ottelut
LuKI-82- RNK 10-9( 5-1,1-4, 1-1,3-3)
LL-89- Blue Rings 17-6 (5-1,7-1, 1-0,4-4)
Haukat-Hyvinkää 7-4 (1-1,3-0, 0-1,3-2)
EKS-VG-62 3-5 (1-1,1-0,0-0,1-4)

Tulevat ottelut
10.12 klo 13.00 Tuusulan jäähalli Blue Rings-VG-62
10.12 klo 16.00 Lapinlahden jäähalli LL-89-LuKi-82
10.12 klo 16.30 Hyvinkää jäähalli Hyvinkää-EKS
11.12 klo 15.30 Dna-halli1 Raisio RNK-Hyvinkää

Suomen Ringetteliitto ry
Viestintä
040 586 45 85
viestinta()ringette.fi