Vastaa kyselyyn RingetteTV:n käyttöönotosta

22.05.2024 15:29

Ringetteliitto kartoittaa ringetteperheen kiinnostusta RingetteTV-palveluun alkaneella kaudella. Palvelu mahdollistaa mm. juniorisarjojen striimaamisen ilman henkilöresurssia. Vastaa uutisen alaosasta löytyvään kyselyyn vaikuttaaksesi!

Jääkiekossa vastaava pelien striimauspalvelu on LeijonatTV. RingetteTV:n lähetykset onnistuvat niissä jäähalleissa, joissa on jo asennettuina LeijonaTV-kamerat.
Palvelun lähetys tuotetaan ottelua liikkeen mukaan seuraavalla kameralla, eikä kuvaamiseen siten vaadita henkilöresurssia. G- ja F-sarjan peleissä kamera ei liiku, mutta kuvaa molemmat kenttäpuoliskot. Niistä sarjoista, joissa Ringetteliitolla on sopimus Ruudun kanssa (SM-sarja ja SM-karsintasarja sekä optiona Ykkössarja) ei nähdä RingetteTV:n lähetyksissä. 

Yksittäinen henkilö saa palvelun käyttöön kuukausimaksulla. Kuukausimaksulla pääsee seuraamaan ringette-otteluita, mutta LeijonaTV:n tai KaukalopalloTV:n seuraaminen vaatii oman tilauksensa.

Seuroille/joukkueille ei synny mahdollisesta palvelun käyttöönotosta kustannuksia. Tilauksien provisiot käytettäisiin aluksi aloituskulujen kattamiseen.
Toivomme, että mahdollisimman moni vastaa kyselyyn, jotta Ringetteliitto saa päätöksenteon taustaksi mahdollisimman laajan kattauksen vastauksia. Kiitos!

Vastaa kyselyyn täällä.

Sama kysely oli 21. toukokuuta lähetetyssä seurapostissa.