Heidi Petrell Suomen Ringetteliiton lajipäälliköksi

12.04.2024 13:20

Suomen Ringetteliitto ry on valinnut liiton lajipäälliköksi 1.6.2024 alkaen Heidi Petrellin.

Lajipäällikkö ohjaa ja koordinoi ringeten kansallista kilpailutoimintaa ja sen kehittämistä, vastaa lajin huippu-urheilijapolusta ja maajoukkuetoiminnan kokonaisuudesta sekä näiden edellyttämien verkostojen toimintaedellytyksistä.

Lajipäällikkö toimii näiden alueiden henkilöstön työskentelyn ohjaajana, vastaa toimialansa viestinnän sisällöntuotannosta ja osallistuu harrasteringeten kehittämiseen.

Tehtävä on uusi ja muodostaa keskeisen osan liiton Palvelukeskuksen uudelleenorganisointia, jonka tärkeimpänä tavoitteena on parantaa liiton jäsenten toimintaedellytyksiä, vahvistaa suomalaisen ringeten avaintoimijaverkostoja ja luoda edellytyksiä harrastajamäärän kasvun jatkumiselle.

  • Heidi Petrell on juuri oikea henkilö uuteen vaativaan tehtävään. Hänellä on pitkäaikainen kokemus ringetestä useammalla eri tasolla ja eri rooleissa. Monipuolinen koulutus ja muiden lajien tuntemus auttaa häntä tarkastelemaan ringetteä avoimen ennakkoluulottomasti. Heidi Petrellin tausta tapahtumatuotannossa tukee myös lajin päätapahtumien kehittämistä, toteaa liiton puheenjohtaja Markku Koli.
     
  • Heidi Petrell on rohkea, haasteisiin tarttuva ja tuloksia aikaansaava ammattilainen. Positiivisella ja arvopohjaisella otteellaan hän tulee nopeasti ottamaan oikean paikan suomalaisen ringeten keskeisenä vaikuttajana, summaa Markku Koli.

Ringetteliitto ja Heidi Petrell ovat yhdessä sopineet ylimenokauden hänen valmennustehtäviinsä liittyen. Hänellä on mahdollisuus jatkaa seuratoiminnassa ensi syksynä alkavan kauden ja liiton maajoukkuevalmentajana syksyn 2025 MM-kotikisojen yli.

  • Ringette on meille monelle kuin rakas perheenjäsen, jolle haluamme vain ja ainoastaan parasta. Jaan tuon saman lähimmäisenrakkauden ja intohimon sitä kohtaan. Suurin polttoaineeni näiden vuosien aikana on ollut urheilijoiden hyvinvointi ja kehitys. Lupaan roolissani kunnioittaa ringeten historiaa ja edistää sen kehitystä parhaalla tietämälläni tavalla eri tahojen yhteistyötä kasvattaen. Pesti on valtava, mutta otan sen vastaan suurella lajiylpeydellä. Nöyrin kiitos luottamuksesta, sanoo Heidi Petrell.

Lisätiedot:
Markku Koli
puheenjohtaja
Suomen Ringetteliitto ry
puheenjohtaja@ringette.fi