Ensimmäinen C-SM-turnauspäivä purkissa

05.04.2024 22:08

Kuva: Jarkko Ahola

C-nuorten SM-turnaus polkaistiin käyntiin perjantaina. Ensimmäisen pelin avausvihellys kuultiin jo kello 12, jota ennen turnaus julistettiin alkaneeksi VG-62 ringeten puheenjohtaja Jarkko Aholan ja Naantalin kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Toni Forsblomin puheilla.

Järjestäjäseura VG-62:en vapaaehtoisten ahkera valmistelu heräsi upealla tavalla henkiin heti, kun eri joukkueiden kannatuslakanat täyttivät kummankin hallin seinät. Joukkueista ja kannattajaryhmistä täyttyneet katsomot ja käytävät saivat turnaustunnelman nousemaan.

Lauantaille ja sunnuntaille toivotaan vielä perjantaita enemmän meteliä katsomoon. Rumpuryhmät, torvensoittajat ja äänekkäät fanit – on teidän aika loistaa!

Ensimmäisenä päivänä todistettiin niin maali-iloitteluja kuin tiukkoja, muutaman maalin otteluitakin. Kummatkin pelinsä voittanut Järvenpään Haukat lähtee innokkain mielin toiseen turnauspäivään.

Molemmat päivän pelit olivat jännittäviä ja kovatasoisia. Pystyimme joukkueena säilyttämään oman tason ja pelaamaan yhtenäisenä ja tasaisena joukkueena, Haukkojen maalivahtivalmentaja Samu Mäkinen tiivisti.

Haukat kohtaa kotiareenallaan pelaavan VG-62:en heti aamun ensimmäisessä pelissä. Myös VG-62 nappasi voitot kummastakin perjantain ottelusta.

Huomiseen aikaiseen otteluun voitonavain piilee pehmeissä lakanoissa ja onnenlanteissa, Mäkinen väläytti.

Kaikkien lohkojen tilanteen sekä pelattujen otteluiden tilastot voit katsoa tulospalvelustaLauantaina selviää kunkin joukkueen kohtalo jatko-otteluiden suhteen. 

 

Opit mukaan ensimmäisestä päivästä

Turnauspäällikkönä toimiva Tiia Palletvuori ja turnaussihteerin roolia hoitava Sanna Talvio olivat kokonaisuudessaan tyytyväisiä ensimmäiseen päivään.

Hyvin on mennyt, pieniä kommervenkkejä tullut vastaan, muttei mitään suurempaa, Talvio totesi.

Ensimmäisestä päivästä viisastuneina mm. turnausruokailun eteen tehdään sujuvoittavia ratkaisuja. 

Lauantaina pelit alkavat Aurinkoareenalla jo kello 8.30, ja Kuparivuorihallissa herätään uuteen turnauspäivään kello 9.00.

Paikanpäälle kannattaa saapua paitsi vauhdikkaiden ringettepelien vuoksi, myös makoisan buffet-tarjonnan sekä upeiden arpajaisten vuoksi. Joku voittaa viikonloppuna nimittäin vuorokauden loman kahdelle Naantalin Kylpylässä, ja joku taas pääsee aloittamaan pyöräilykauden upouudella Madison Onni -pyörällä, jonka paikallinen urheiluliike Forsport on lahjoittanut arvottavaksi.

Muistathan ottaa turnauksen myös Instagramista seurantaan @ringettecsmturnaus.