Vuosittainen Harrastusviikko on jo toukokuussa

21.03.2024 13:41


Kuva: Timo Kupiainen

Harrastusviikko tulee jälleen, mutta nyt se järjestetään jo toukokuussa 6.-12.5.2024. Nyt onkin hyvä hetki aloittaa suunnittelu ja valmistelut tulevaa Harrastusviikkoa varten! Harrastusviikko luo urheiluseuroille mahdollisuuden tutustuttaa ja innostaa lapset ja nuoret uusien harrastusten pariin.  

Harrastusviikolla lapsia ja nuoria kannustetaan esittelemään omia harrastuksiaan sekä livenä että somessa. Moni innostuu harrastuksista juuri kavereiden myötä, joten mikä olisikaan parempi tapa tuoda ringetteä näkyväksi kuin oman suosikkilajin esittely!  

Valmistelisiko teidän seuranne esimerkiksi ringeten esittelyvideon tai kutsuisi lähikoulun jäähallille kokeilemaan lajia? Vai löytyiskö teiltä jokin vieläkin mahtavampi idea, jolla viedä ringette mukaan Harrastusviikolle? Me kokosimme teille avuksi ajatuksia ja ideoita Harrastusviikon ideointiin ja toteutukseen. 
Materiaalit löytyvät täältä: Harrastusviikko 

Harrastusviikolle osuu myös vuosittain järjestettävä Unelmien Liikuntapäivä, se on perjantaina 10.5.2024 ja siitä löytyy lisätietoja täältä: Unelmien Liikuntapäivä 10.5. - Suomen Olympiakomitea

Lisätietoja Harrastusviikosta löytyy myös Harrastusviikon omilta sivuilta Harrastusviikko