Ringetteliiton avainhenkilöstöä on valittu

13.03.2024 13:00

Suomen Ringetteliitto käynnisti tammikuussa uusien avainhenkilöiden rekrytoinnin, joilla täydennetään Palvelukeskuksen henkilöstöresursseja. Ringetteliiton käy parhaillaan läpi merkittävää organisaatiomuutosta varmistaakseen ringeten kehittymisen ja kilpailukyvyn suomalaisen liikunnan ja urheilun pelikentällä.

Uudistuva Ringetteliitto palvelee ja tukee entistä paremmin seuratoimijoita sekä mahdollistaa ringeten kehittymisen ja kilpailukyvyn myös tulevaisuudessa. Sanoista päästään nyt tekoihin, kun rekrytoinnit ovat loppusuoralla.

  • Ringetteliiton kaikkien aikojen mittavin organisaatiouudistus on loppusuoralla. Kiinnostus uusiin tehtäviin ja hakijoiden taso yllätti myönteisesti. Vaikka asioihin kiinni pääseminen vaatii aikaa, uskon, että liiton tuki seuroille tulee jo ensi kaudella osoittamaan uudistuksen merkityksen, toteaa puheenjohtaja Markku Koli.

Uudistuvassa Palvelukeskuksessa on töissä kaksi kokoaikaista henkilöä, viisi osa-aikaista henkilöä ja yksi toimeksiantosopimuksella oleva henkilö. Toiminnanjohtajan ja lajipäällikön tehtäviä lukuunottamatta tehtävät ovat lisäksi kahden vuoden määräajalla. Organisaatiouudistuksen taustoja on avattu liittohallituksen tiedotteessa.

  • Olen iloinen siitä, että saimme hakemuksia kaikkiin avoinna oleviin tehtäviin ja vielä eri puolilta Suomea. Haluan kiittää kaikkia hakijoita, te osoititte, että olemme oikealla polulla. Odotan innolla ja luottavaisin mielin kesäkuuta, jolloin pääsemme kaikki istumaan saman pöydän ääreen ja tarttumaan toimeen, iloitsee toiminnanjohtaja Herttaliisa Tuure.

Strategian mukaisesti painopistettä siirretään vahvemmin harrasteringeten puolelle ja tähän kokonaisuuteen on palkattu kaksi tekijää: kehityspäälliköksi Tytti Järvinen ja harrastekehittäjäksi Olga Halmajärvi. Molemmat tehtävät täytetään 1.6.2024 alkaen.

Ringetteliiton viestintä tukee liiton toimintoja ja tarjoaa tukea niin seuroille kuin joukkueille materiaalien ja koulutusten avulla. Viestintäkoordinaattorina aloittaa 1.4.2024 Viivi Väätänen.  

Ringeten tulospalvelun takaa löytyy sarjapäällikkö Anne Ahoniemi. Sarjapäällikön tehtävä alkaa 1.6.2024, mutta Anne on jo ottanut vastaan toimeksiantona mm. C-SM-turnauksen.

Lajipäällikön valinnasta tiedotetaan myöhemmin. Palvelukeskuksessa jatkavat toiminnanjohtajan lisäksi Päivi Reiman talous- ja hallintokoordinaattorina ja Matti Virtanen valmennuskehittäjänä. Henkilökunnan yhteystiedot päivittyvät Ringetteliiton verkkosivuille sitä mukaan, kuin heidän työsuhteensa alkavat.

Tervetuloa Ringetteliittoon töihin!