B-nuorten kevään huipennus lähestyy

04.03.2024 13:47


Kuva: Timo Kupiainen 

Kevät on tullut ja sen mukana myös mitalitaistot aikuisten ja nuorten kilpasarjoissa! Tulevana viikonloppuna B-nuoret taistelevat finaalipaikoista BSM- ja Ykkössarjassa.

Molempien sarjojen playoff-ottelut pelataan samaa kaavaa noudattaen: sunnuntaina 10.3. välierissä kohtaavat neljä joukkuetta, jotka pelaavat välieräottelun paras yhdestä -systeemillä. BSM-sarjassa sarjavaiheen voittanut Lahti Ringette kohtaa kotikaukalossaan Naantalin VG-62:n, kun taas sarjakakkosen Kiekko-Espoon vieraaksi matkustaa sarjakolmonen Rauman Lukko. B-nuorten Ykkössarjassa puolestaan sarjavaiheen voittanut UJK-Jyske pelaa Blue Ringsiä vastaan Uudenkaupungin jäähallissa, ja toisessa välieräparissa Nurmijärvellä kohtaavat NSR sekä FoPS.

Molemmissa sarjoissa otteluparien voittajat menevät finaalisarjaan ja välierien hävinneet joukkueet ratkaisevat pronssimitalin kohtalon viikon päästä sunnuntaina 17.3. pelattavassa pronssiottelussa. Finaali pelataan paras kolmesta systeemillä. Kotietu on sarjassa paremmin sijoittuneella joukkueella, ja pelipäivät ovat 17.3., 23.3. ja tarvittaessa 24.3.2024.