Ringetteliiton juhlaseminaari ja syyskokous

28.10.2023 16:41

Suomen Ringetteliitto ry:n syyskokous pidettiin lauantaina 28.10.2023 Taitotalolla Helsingissä. Tilaisuuden alussa pidettiin 40-vuotta yhteispeliä -juhlaseminaari.

 
Taina Susiluoto

Juhlaseminaarin puheenvuoroista vastasivat Olympiakomitean toimitusjohtaja Taina Susiluoto teemalla Liikunta ja urheiluyhteisö yhteiskunnan voimavarana ja Liikuntatieteellisen seuran liikuntatieteiden erikoisasiantuntija Vilja Prinkey teemalla Kohti vastuullisempaa urheilua – näkökulmia ja työkaluja tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden edistämiseen.                  


Vilja Prinkey

40-vuotta yhteispeliä -juhlaseminaari oli osa ringeten 40-vuotisjuhlavuoden ohjelmistoa.   
 

Juhlaseminaarin jälkeen pidettiin sääntömääräinen syyskokous. Kouksessa paikalla oli 15 henkilöä ja etäyhteydellä kokoukseen osallistui 10 henkeä. Äänioikeutettuja edustajia oli 14 ja heillä oli käytössään 23 ääntä.

Syyskokous vahvisti vuoden 2024 toimintasuunnitelman ja talousarvion. Liittymismaksun suuruudeksi päätettiin edellisvuoden mukaisesti 50 euroa ja jäsenmaksun suuruudeksi 0,50 euroa jäsenyhdistyksen ringettelisenssiä kohden huomioiden kuitenkin sääntöjen kirjauksen, jossa luistelukoululaisten Ice Cardeja ei lasketa.

Syyskokouksessa valittiin kolme hallituksen jäsentä erovuoroisten tilalle. Hallituksen jäseniksi valittiin yksimielisesti Mika Ahonen (Forssa), Salla Mäkelä (Tampere) ja Anniina Salmio (Jyväskylä). Onnea valituille! Liittohallituksessa jatkavat puheenjohtaja Markku Koli ja jäseninä Sanja Hovilainen (Espoo), Pia Pullinen (Helsinki) ja Pauliina Tuusa (Turku).

Liittohallituksen esityksestä syyskokous hyväksyi Ringetteliiton päivitetyn strategian 2024-2026.

Lisätietoja:
Markku Koli, puheenjohtaja
Herttaliisa Tuure, toiminnanjohtaja