Huippuringeten yksilöllinen fysiikkavalmennus kehittyy

30.08.2023 00:00

Suomen Ringetteliitto käynnistää yhteistyön fysiikkavalmennuksessa yhdysvaltalaisen KaisaFit Productionsin kanssa. Yhteistyö tarjoaa kaikille ringeten maajoukkuevalmennukseen osallistuville kahden vuoden henkilökohtaisen jäsenyyden JustMove-verkkovalmennuksessa. Sopimus kattaa myös vuoden 2022 MM-kotikisojen voittoisat maajoukkueet sekä U18-ikäluokat.

Yhteistyö on osa liiton strategian mukaista toiminnan kehittämistä ringetelle sopivien kumppaneiden kanssa. Ulospäin yhteistyö näkyy ringettemaajoukkueiden pelipaidoissa MM-kisoissa 2023 ja 2025.

Sen ohella, että kaikki JustMove-verkkopalvelun liikkuvuuteen, voiman kehittämiseen ja ravintoon liittyvät palvelut tulevat pelaajien ja valmennuksen käyttöön, Suomen Ringetteliitolle räätälöidään lajille kohdennettu valmennuskokonaisuus. Palvelun käytöllä tehostetaan pelaajien omakohtaista valmentautumista ja yhtenäistetään liikkuvuuteen ja kehon hallintaan liittyviä lajikohtaisia käytänteitä.

KaisaFit on suomalaiset juuret omaavan Kaisa Keräsen menestynyt kasvuyritys. Kaisa on pikajuoksu- ja jalkapallotaustan omaava personal trainer, fitness-valmentaja ja yli miljoonan Instagram-seuraajan sosiaalisen median vaikuttaja. Hänen osaamistaan on laajasti esitelty alan julkaisuissa ja Kaisan toiminta on saanut kiitosta aina Michelle Obamaa myöten.

Kaisa pitää yhteistoimintaa mielenkiintoisena pelinavauksena joukkueurheilun suuntaan ja kommentoi sitä seuraavasti:

- We are so honored and excited to be joining forces with Ringette Finland! At Just Move, we pride ourselves on pushing boundaries and breaking down barriers, especially for women. We could not be more thrilled to partner with this Team and to help support them as they continue to do the same! Let’s go Ringette Finland!

Yhteistyön toteutus alkaa syksyllä 2023.