U18: 2006 ikäluokan pelaajat lajin kehitystapahtumaan on nimetty

25.08.2023 09:00


Kuva: Timo Kupiainen

U18 Juniorimaajoukkueen tapahtumakalenterissa seuraavana on ensimmäistä kertaa järjestettävä kansainvälisessä yhteistyössä toteutettava pelaajien ja lajin kehitystapahtuma. Tapahtuma järjestetään U21 nuorten MM-kisojen yhteydessä 31.10.-4.11. Calgaryssä.

Suomi osallistuu tapahtumaan 2006 ikäluokan pelaajista kootulla ryhmällä. Pelaajien mahdollisuutta ja halua osallistua kartoitettiin kyselyllä, sillä tapahtuman omavastuuosuus kustannuksista on merkittävä. Kyselyyn myöntävästi vastanneiden joukosta valittiin 17 kenttäpelaajaa ja kolme maalivahtia.

Tapahtuman sisältö tulee koostumaan muun muassa jää- ja oheisharjoittelusta, joissa on tarkoitus sekoittaa eri maiden pelaajia ja toimihenkilöitä toimintaryhmiin. Viikko huipentuu Kanadan ja Suomen välisiin ystävyysotteluihin. 

U18 valmennusryhmä korostaa, että juniorimaajoukkueen kauden päätapahtuma on edelleen tammikuun lopussa järjestettävä Tie Huipulle -tapahtuma. Kanadassa järjestettävä tapahtuma on yksittäinen "leiritys", jossa pyrkimyksenä on kehittää kansainvälistä yhteistyötä.

Tapahtumaan osallistuvien pelaajien listan voit katsoa täältä!