Ringette- ja luistelukoulujen kauden starttipaketti

04.08.2023 12:41


Kuva: Timo Kupiainen

Markkinointimateriaaleja käyttöönne

Ringetteliitto tarjoaa kattavasti erilaisia markkinointimateriaaleja seuroille monen eri ikäluokan joukkueiden käyttöön. Kuten kesäkuun Seurapostissa kerroimme, tälle kaudelle sekä materiaaleihin että tilausprosessiin on tehty uudistuksia. Nettisivujemme materiaalipankista löydätte nyt paljon mainoksia ringettekoulujen, nuorimpien juniorijoukkueiden sekä myös aikuisten harrasteringeten markkinointiin. 

Luistelu- ja ringettekoulujen kausi käyntiin starttipaketilla 

Nettisivujen materiaalipankista löydätte kaikki materiaalit, jotka Ringetteliitto tarjoaa seurojen käyttöön. Painotuotteiden tilausprosessi on uudistunut, ja jatkossa tulemme lähettämään kauden alussa seuroille automaattisesti maksuttoman starttipaketin, jolla seurat saavat luistelu- ja ringettekoulunsa hyvin käyntiin! Starttipaketti sisältää luistelu- ja ringettekoulupasseja sekä tarra-arkkeja määrällisesti 50% edellisen kauden LK-lisenssimäärästänne. Lisäksi paketti sisältää kaveripäiväkortteja ensimmäisille kaveripäiväkerroille. 

Materiaalipankissa valmiit pohjat ringettekoulumainosten tekoon 

Ringettekoulumainokset ovat seuran ringettekoulujen tiedoilla varustettuja mainosjulisteita ja –flyereita. Seuat voivat jakaa mainoksia eteenpäin tai esimerkiksi kiinnittää lähialueen ilmoitustauluille ja jäähallille. Mainoksia ei tarvitse enää tilata Ringetteliitolta, vaan seurat voivat itse painattaa, muokata ja tulostaa mainoksia täysin omien tarpeidensa ja aikataulunsa mukaan.

Digitalisaation mahdollisuuksia hyödyntääksemme olemme siirtäneet markkinointimateriaaleja entistä enemmän muokattavaan ja digitaaliseen muotoon. Näin seurat voivat käyttää nettisivuiltamme löytyviä valmiita pohjia, joihin täydentävät tulevan tapahtumanne sekä seuran tiedot ja tulostavat / painavat itse oman tarpeensa mukaisesti. Näin seurat pystyvät teettämään näitä joustavammin oman tarpeensa mukaisesti ja saavat tuotteet heti käyttöönsä. Mukana myös kuvia, joita voi käyttää somessa tai lähettää WhatsAppin kautta joukkueille levitykseen esimerkiksi seuraavan kaveripäivän tiedoilla varustettuna. 

Tutustu kaikkiin tarjoamiimme markkinointimateriaaleihin sekä näiden tilausohjeisiin nettisivujemme materiaalipankissa 

Aiheesta on lähetetty kattavampi sähköposti seuroihin yhteyshenkilöille, puheenjohtajille sekä ringettekoulujen vastaaville. Mikäli sinulla herää kysymyksiä tai et saanut sähköpostia laitathan viestiä viestinta@ringette.fi tai tytti.jarvinen@ringette.fi