Kauden 23-24 Ice Cardien myynti on alkanut

03.07.2023 00:00

Kauden 23-24 Ice Cardien myynti on alkanut 1.7.2023. Ice Card on pakollinen kilpailu- ja sarjatoimintaan osallistuville pelaajille, tuomareille ja joukkueen toimihenkilöille. Ice Card voidaan ostaa vakuutuksettomana, jolloin henkilöllä tulee olla jotakin muuta kautta hankittu riittävä vakuutusturva.

 

Selvitä ensin mikä Ice Card tarvitaan

Ice Cardeja on monessa eri kategoriassa. Osaa tarjotaan vain tietyn ikäisille henkilöille, joissakin ikähaitari on suuri. Ennen Ice Cardin ostoa tulee selvittää minkä Ice Cardin henkilö tarvitsee! Huomioi, että peruutuksista ja muutoksista, joita henkilö ei voi itse tehdä Suomisport-palvelussa, veloitetaan 20€ toimistomaksua Ice Cardia kohden.

Valikoimaan on tuotu edelliskauden DEFG2 Ice Card lisäksi D2 Ice Card. Näiden myynti alkaa 1.1.2024. Nämä Ice Cardit on tarkoitettu helpottamaan luistelu-/ringettekoulusta joukkueeseen siirtymistä kevätkauden aikana.

 

Pelaaville toimihenkilöille ostetaan vain pelaajan Ice Card

Erityisesti pelaavien valmentajien kohdalla tulee huomioida, että heille ei kuulu ostaa kahta Ice Cardia. Heille hankitaan tarvittavan tasoinen pelaajan Ice Card, jolla he voivat myös valmentaa (myös toisessa seurassa). Sama koskee luonnollisesti myös muita joukkueen toimihenkilöitä, jotka pelaavat jossakin sarjassa (esim. junioreiden tai nuorten joukkueen joukkueenjohtaja pelaa itse lady-sarjassa).

 

Ice Card ottelutoimitsijoille

Ottelutoimitsija Ice Card (10€) luotiin viime kaudelle. Ice Card -kategoria luotiin, jotta saataisiin rekisteröityä mahdollisimman paljon lajin harrastajia (harrastajamäärät ovat suuressa merkityksessä mm. avustuksia haettaessa). Seuroja pyydetään huolehtimaan ottelutoimitsijoiden rekisteröitymisestä.

 

Hinnat ja osto

Ice Cardien hintoihin voit tutustua täällä. Ice Cardit hankitaan Suomisport-palvelussa.