Ringeten tukirahaston hakua alkaa 1.7.2023

30.06.2023 09:00

Ringeten tukirahaston tarkoituksena on tukea vähävaraisia ringeten pelaajia harrastuksen jatkamisessa avustamalla kausimaksukustannuksissa. Tukirahaston haku käynnistyy 1.7.2023 ja haku jatkuu 30.9.2023 asti.

Suomen Ringetteliitolla on tukirahasto, josta jaetaan avustusta ringetteharrastajille kerran vuodessa. Liittohallitus uudisti tukirahaston hakulomakkeen kesäkuun kokouksessaan. Uudistetulla hakemuksella pyritään kohdentamaan tuki avustusta eniten tarvitseville harrastajille.

Ringeten pelaajat voivat hakea avustusta seuransa kautta, ja jaettavat avustukset on käytettävä tukea saavan pelaajan kausimaksuihin. Myönnettävä avustus on enintään 250 € per pelaaja, ja samalle hakijalle tukea voidaan myöntää enimmillään kahtena peräkkäisenä vuotena.

Tukirahaston hakemus koostuu kahdesta hakemuksesta: pelaajan / pelaajan huoltajan ja seuran. Pelaaja / pelaajan huoltaja täyttää oman hakemuksen ja ilmoittaa omalle seuralleen jätetystä hakemuksesta, jotta seura voi puoltaa hakemusta.

Tukirahaston avustusten hakuaika on 1.7.-30.9.2023 ja tuet maksetaan 31.10. mennessä. Tukea hakevan pelaaja / pelaajan huoltaja sekä pelaajan seura täyttävät heille suunnatun tukirahaston sähköisen hakulomakkeen. Hakulomakkeet löytyvät osoitteesta: Tukirahasto - Suomen Ringetteliitto Ry

Tutustu tukirahaston sääntöihin ennen hakemuksen jättämistä Ringetteliiton verkkosivuilla

Lisätiedot:

Toiminnanjohtaja Herttaliisa Tuure
herttaliisa.tuure@ringette.fi
040 559 4854