Naisten ja nuorten maajoukkueet Kisakalliossa ensi viikonloppuna

05.05.2023 16:33

Kuva: Timo Kupiainen

Ringettemaajoukkue kokoontuu leireilemään ringeten viralliseen valmennuskeskukseen Kisakallioon 12.-13.5.

Alkavalla maajoukkuekaudella ringettemaajoukkue leireilee totutusta perjantai-sunnuntai-formaatista poiketen vain perjantaista lauantaihin. Tiivis leiriviikonloppu pitää sisällään sekä fysiikkatestejä että jäähajoituksia.

Leirillä on tuttuja nimiä viime vuoden maailmanmestaruuden voittaneesta joukkueesta, mutta myös paljon uusia tuttavuuksia. Mukaan mahtuu myös useampi Espoon kotikisojen U21-nuorten maailmanmestari.

Käy katsomassa toukokuun leirille kutsutut pelaajat tästä.Kuva: Timo Kupiainen

Myös U21 nuorten maajoukkue leireilee Kisakalliossa ensi viikonloppuna. U21 pysyttelee perinteisessä aikataulussa aloittaen leirin 13.5. lauantaiaamuna ja päättäen 14.5. sunnuntaina iltapäivällä.

Ohjelmaan kuuluu jääharjoittelua, testausta ja pelijää, minkä lisäksi pyritään löytämään yhteisiä tapoja jäälle ja sen ulkopuolelle pitäen silmällä tulevia nuorten MM-kisoja. 

Leirille kutsuttujen lista koostuu pääosin 2003 ja 2004 syntyneistä pelaajista, mutta mukana on myös kaksi 2005 syntynyttä pelaajaa.
Leirille ilmoittautuneiden pelaajien listan seuratietoineen (kausi 2022-2023) pääset katsomaan täältä!

Toukokuun leirin jälkeen U21 nuorilla on vielä yksi testileiri elokuussa, jonka jälkeen nuorten MM-kisoihin Kanadaan lähtevä kisajoukkue on selvillä ja kokoontuu vielä viimeistelyleirin merkeissä kertaalleen.


Otathan kummankin maajoukkueen somet seurantaan, niin pääset seuraamaan leirien tapahtumia!

Instagram: @ringettemaajoukkue & @ringettejuniorteamsfi
Facebook: Suomen naisten ringettemaajoukkue & Ringette Junior Teams Finland

TikTok: ringettejrteamsfin