Kansainvälinen Ringetteliitto IRF uusiutuu Markku Kolin johdolla

28.04.2023 00:00

 

 

Kansainvälinen Ringetteliitto IRF (International Ringette Federation) aloitti ylimääräisellä liittokokouksellaan 25.4.2023 toimintansa rekisteröitynä yhdistyksenä. IRF on toiminut aiemmin kanadalaisilla yhdistysperiaatteilla, mutta toiminnan kehittäminen edellytti rekisteröitymistä.

IRF on nyt rekisteröity Suomeen ja sen kotipaikka on Helsinki. Rekisteröinti tekee mahdolliseksi muun muassa osallistumisen urheilua koskeviin tuettuihin kansainvälisiin kehittämishankkeisiin.

Ylimääräinen liittokokous valitsi IRF:n puheenjohtajaksi Suomen Ringetteliiton puheenjohtajan Markku Kolin. Liittohallituksen jäseniksi valittiin Julie Vezina ja Shelley Coolidge Kanadasta, Anna Norrbom Ruotsista sekä Sanja Hovilainen Suomesta.

”Kansainvälinen Ringetteliitto on rekisteröitymällä vahvistamassa asemaansa ja sitä kautta tukemassa paremmin jäsentensä toimintaedellytyksiä. Erityinen painopiste tulee muodostumaan kehittyvien ringettemaiden toiminnan vahvistamiseen”, Markku Koli toteaa. Hän pitää valintaansa osoituksena suomalaisen ringeten arvostuksesta.

Lisätietoja antaa tarvittaessa Markku Koli osoitteesta puheenjohtaja@ringette.fi