C-SM-turnaus polkaistiin käyntiin aurinkoisessa Järvenpäässä!

07.04.2023 00:00

Ensimmäisen turnauspäivän aikana päästiin näkemään monia upeita tuuletuksia kaikilta joukkueilta. (kuva: Timo Kupiainen)

Pääsiäisen pitkät vapaat, kevätaurinko lämmittää ja vuoden 2023 C-SM-turnaus alkaa Järvenpäässä – voisiko viikonloppu paremmin alkaa! Järvenpään jäähallilla alkoi tunnelma nousta, kun ensimmäiset joukkueet saapuivat paikalle noin 10 aikaan aamupäivällä. Arpajaispisteellä alkoi käydä kuhina ja makkarateltassa grilli lämmetä, kun turnauksen ensimmäinen peli vihellettiin käyntiin puolenpäivän aikaan. Myös katsomot molemmissa halleissa täyttyivät äkkiä, eikä äänestä päätellen yksikään joukkue ollut unohtanut fanijoukkojaan kotiin. Rummut, torvet ja kannustushuudot raikuivat niin kovaa, että kuulutus ja musiikki jäi helposti kakkoseksi. Taukojen aikana ehti myös ihailemaan joukkueiden taiteilemia kannustuslakanoita, jotka täyttivät hallin seinät ja koppien ovet heti turnauksen alusta.

Kentällä ja koppikäytävillä oli aistittavissa intoa, jännitystä ja pitkän odotuksen päättymistä, kun vihdoin oli kauden päätapahtuman aika. Ensimmäisissä peleissä pieni hermostuneisuus ehkä näkyi, mikä on tietysti täysin ymmärrettävää näin turnauksen alkuun. Äkkiä kaikki pääsivät kuitenkin taas peliin kiinni ja näyttämään parasta osaamistaan. Niin Areenalla kuin Harjoitushallissa nähtiin päivän aika toinen toistaan hienompia kuvioita, maaleja ja torjuntoja. Voitontahtoa ja taisteluilmettä ei yhdeltäkään joukkueelta puuttunut. Pelataanhan nyt kuitenkin suomenmestaruudesta! 

Lohkosijoitukset ratkotaan lauantaina

Tulokset ensimmäisen turnauspäivän jälkeen ovat kutkuttavan jännittäviä. Kaikissa lohkoissa lopullisia sijoituksia ja kahdeksan parhaan joukkoon menijöitä saadaan jännittää vielä huomiseen asti. Panokset ovat siis korkealla jo tässä vaiheessa! Pääset katsomaan otteluiden tulokset täältä, ja lisää turnaustunnelmia löydät turnauksen Instagram-tililtä @ringettecsmturnaus. Nyt on kuitenkin hetki aikaa hengähtää ja palautella ensimmäisen päivän jäljiltä, koska huomenna pelit jatkuvat jo heti aamusta. 

Tapahtumaa on tänäkin vuonna ollut järjestämässä iso joukko vapaaehtoisia. Virallisten turnausjärjestäjien Haukkojen edustusjoukkueen ja Ringetteliiton lisäksi mukana talkoissa on Haukkojen B-joukkue sekä molempien joukkueiden korvaamattomat taustajoukot. ”Toistaiseksi järjestelyt ovat toimineet hyvin ja hallilla on iloinen meininki. Mitä nyt pelejä olen ehtinyt seurata, jäällä on ollut kova vauhti, eli tästä on hyvä jatkaa kohti jatkopelejä!” fiilisteli turnauspäällikkö Tommi Tuominiemi.