#meidänjuttu-kampanja tulee taas – jaa ringetteaiheinen kuva tai video somessa ja osallistu arvontaan

24.03.2023 07:00

Ringette on meidän juttu. Sen lisäksi, että laji hurmaa kaukalon sisällä, ringeten tarina syntyy lukemattomista arkisista kohtaamisista, yhdessä jaetuista hetkistä, onnistumisen elämyksistä – sekä jälkikäteen vuosikymmeniä säilyvistä, sydäntä lämmittävistä muistoista. Ringeten tarina on sitä, mitä me yhdessä siitä kirjoitamme. 

Nyt haluammekin jakaa näitä ringetteyhteisön uniikkeja tarinoita lajin parissa ja kertoa myös lajia entuudestaan tuntemattomalle, miten ainutlaatuinen laji ja mahtava yhteisö meillä onkaan kyseessä.

Järjestämme sosiaalisessa mediassa Meidän Juttu -kampanjan, joka kestää yli kuukauden ajan 30.4.2023 asti. Kampanjan tarkoituksena on vahvistaa yhteisöllisyyttämme, tarjota Meidän Jutusta joukkueille ja seuroille sisäinen työkalu seura- ja joukkuehengen kohotukseen, julistaa ringeten ilosanomaa ja kertoa ringeten tarinaa myöskin ulospäin. Kutsummekin nyt kaikki ringetteyhteisön jäsenet ja jäsenseuramme mukaan kampanjaan! 

Tarjoamme seuroille Meidän Juttu -logoja ja valmiita kampanjamateriaaleja vapaaseen käyttöön. Kaikki Meidän Juttu -materiaalit löytyvät täältä

Myös verkkokaupastamme löytyy Meidän Juttu -tuotteita ja paljon muuta! Tästä verkkokauppaan
 

Osallistu #meidänjuttu-arvontaan ja voita lahjakortti ringeten verkkokauppaan 

Osallistu kampanjaan julkaisemalla Instagramissa tai Facebookissa ringetteen liittyvä kuva tai video, ja käytä aihetunnisteita #ringette sekä #meidänjuttu. Näin osallistut samalla arvontaan, jossa voit voittaa 40€ lahjakortin ringeten verkkokauppaan! Arvonta on käynnissä samanaikaisesti Facebookissa ja Instagramissa. 

Arvontaan voi osallistua yksityishenkilönä tai koko joukkueen voimin. Osallistuminen arvontaan edellyttää, että käyttäjätili on julkinen. Osallistumismäärää ei ole rajoitettu, eli arvontaan voi osallistua myös usealla kuvalla ja/tai videolla. 

Palkintona arvotaan yhteensä neljä kappaletta 40€ lahjakorttia ringeten verkkokauppaan. Mikäli arpaonni suosii joukkuetta, joukkue voi lunastaa palkinnon yhtenä lahjakorttina tai kokonaissummaltaan (40€) vastaavina tuotepalkintoina. Voittajiin ollaan henkilökohtaisesti yhteydessä kommentoimalla hänen julkaisuunsa ja yksityisviestillä. 

Arvonnan säännöt löydät täältä

Seurat voivat hyödyntää somekampanjan mainostamiseen valmiita kampanjakuvia, jotka löytyvät yllä olevan Kampanjamateriaalit-linkin takaa. 

 
Lisätiedot: 

Katariina Kurikko, viestintä- ja markkinointipäällikkö, +358 40 5328630, katariina.kurikko@ringette.fi

Kampanjamateriaalien tilaus: viestinta@ringette.fi