Herttaliisa Tuure Suomen Ringetteliitto ry:n toiminnanjohtajaksi

03.02.2023 09:00

Suomen Ringetteliitto ry:n (SRiL) liittohallitus on valinnut kokouksessaan 28.1.2023 liiton uudeksi toiminnanjohtajaksi yhteiskuntatieteiden maisteri Herttaliisa Tuuren Espoosta. Hän aloittaa tehtävässään 1.4.2023.

Herttaliisa Tuurella on vahva työkokemus yhdistystoiminnassa ja erityisesti toiminnanjohtajan tehtävässä. Hänen työuransa on painottunut nuorisotoimintaan, joka on myös ringeten kannalta keskeistä. Herttaliisa Tuurella on hyvin laaja-alainen kokemus luottamustehtävistä ja edunvalvonnasta. Hänen verkostokokemuksensa kattaa sekä kunnallis- että valtionhallinnon.

Herttaliisa on ehtinyt saada hyvän näkökulman myös ringeten kokonaisuuteen, toimiessaan liittohallituksen ja sen työryhmän jäsenenä, luottamus- ja toimihenkilönä ringetteseurassa sekä myös lajin aikuisharrastajana. Hänen edellytyksensä päästä ripeästi kiinni uuteen tehtävään ovat erinomaiset.

Herttaliisa Tuure erottui hyvästä hakijajoukosta siinä määrin edukseen, että rekrytointiprosessissa haastattelu ja keskustelu työsuhteen ehdoista käytiin vain hänen kanssaan. Hänen osaamisensa ja vahvuusalueensa tukevat erinomaisesti liiton strategian kahta seuraavaa vaihetta, yhteistoimintaverkoston vahvistamista ja harrastajamäärän kasvua ringeten luontaisia vahvuuksia hyödyntämällä.

”Ringetessä minua on alusta alkaen viehättänyt yhteenkuuluvuus sekä harrastajien, vapaaehtoisten ja vanhempien välinen yhteistyö. Ystäväni ennustus viiden vuoden takaa on käynyt toteen, olen jäänyt ringetteen koukkuun”.

”Näen, että ringeten kasvumahdollisuudet ovat nyt hyvät. Sitä tukee osaltaan Ringetteliiton strategia ja MM-kotikisoista saatu hyvä noste. Jotta kasvu ja tunnettuuden lisääntyminen toteutuvat, tarvitaan siihen meitä kaikkia ringetteperheen jäseniä. Uskalletaan kokeilla uutta, kehitetään olemassa olevaa ja tehdään yhdessä näkyväksi Meidän Juttua. Odotan innolla tulevia vuosia ringeten parissa, nyt myös toiminnanjohtajan tehtävässä”.
 

Lisätietoja antaa tarvittaessa puheenjohtaja Markku Koli, puheenjohtaja@ringette.fi tai 040 748 1088