Ira Merivaaralle myönnettiin Urheilugaalassa Taustavoima-palkinto 

13.01.2023 09:00


Viime syksynä Espoossa järjestettyjen ringeten MM-kotikisojen pääsihteerille Ira Merivaaralle myönnettiin eilen 12.1. Urheilugaalassa Taustavoima-palkinto. 

Taustavoima-palkinto myönnetään lajiliittojen toimijoille, joiden panos on ollut poikkeuksellisen merkittävä lajissaan. Taustavoima-palkinnon saaja on suurella lajisydämellään ollut mukana lajin kehittämisessä. 

Ira Merivaara on ringeten pitkäaikainen ja aktiivinen toimija niin seura- kuin liittotasolla. Merivaaran panos lajin kehittämisen eteen on ollut merkittävää erityisesti hänen seurassaan Kiekko-Espoossa (ent. Espoon Kiekkoseura), jossa hän on toiminut lukuisissa rooleissa vuodesta 2014 alkaen. 

- Kyllähän tämä tunnustus aika nöyräksi vetää. Koen, että lajimme parissa olisi ollut vaikka kuinka monta henkilöä, jolle tämä kunniamaininta olisi voitu osoittaa. Upea kunnianosoitus, kiitos! Merivaara kommentoi tunnelmia Urheilugaalassa. 

- On ollut hienoa olla mukana näkemässä seuran kasvua ja kehitystä. Liikunnan ilon sytyttäminen lapsissa ja sen näkeminen, kun tämä ilo muuttuu pikkuhiljaa lajirakkaudeksi on parhaita asioita työssäni. Myös se, että saan olla mukana seuramassa ja tukemassa lasten ja nuorten kasvua kohti aikuisuutta on todella antoisaa. 

Suurella sydämellä ringeten eteen työskentelevä Merivaara toimi myös viime syksynä Espoossa järjestettyjen MM-kotikisojen pääsihteerinä. 

- MM-projekti oli erittäin inspiroiva, antoisa ja opettavainen kaikin puolin. Projektissa pääsi tutustumaan eri alojen ihmisiin, huikeisiin vapaaehtoisiin, sekä tietenkin tehdä tiimissä töitä kohti kisaviikon huipennusta Espoon Metro Areenalla. 

- Isoimpana muistona varmasti jää mieleen koko kisaviikko Espoossa, jolloin yli vuoden työ konkretisoitui. Olihan se myös todella palkitsevaa katsoa MM-finaaliotteluita, joissa Suomen liput liehuivat, yleisö piti valtavaa meteliä ja tunnelma oli todellakin käsin kosketeltavissa, Merivaara päättää. 

 

#urheilugaala #taustavoima