Lasten Ringettevalmentajakoulutuksen seuraavat lähipäivät järjestetään 12.2.2023 Mäntsälässä ja 4.3.2023 Forssassa

18.01.2023 14:40


Kuva: Timo Kupiainen

Lasten Ringettevalmentajakoulutuksen seuraavat lähipäivät järjestetään Mäntsälän jäähallilla sunnuntaina 12.2.2023 sekä Forssan jäähallila lauantaina 4.3.2023. 

Kurssi on suunnattu G-E junioreiden valmennukseen ensimmäiseksi koulutukseksi kohti valmentajanpolkua,  niille valmentajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta tai koulutusta lasten valmentamisesta. Koulutuksen osallistujien alaikäraja on 14 vuotta.

Koulutus koostuu kahdesta osasta, verkkokoulutusosiosta ja lähipäivästä. Verkkokoulutusosio sisältää videoita, luettavaa sekä pieniä tehtäviä.Näihin kannattaa varata aikaa muutama ilta. Lisäksi verkkokoulutuksen lopussa on etätehtävä johon on annettu oma aika työskentelylle. 
Huomaathan, että etätehtävän tekemiseen on suunniteltu kuluvan noin kaksi viikkoa. Ja tämä tehtävä tulee olla tehtynä LRVK lähipäivään saavuttaessa.  Koulutuskokonaisuus, niin verkkokoulutus kuin lähipäiväkin, ovat osallistujalle maksuttomia.

Koulutuskokonaisuuden seuraavat lähipäivät järjestetään sunnuntaina 12.2.2023 Mäntsälän jäähallilla sekä lauantaina 4.3.2023 Forssan jäähallilla. Voit osallistua jompaankumpaan lähipäivään mahdollisuuksiesi mukaan. 

Mukaan otetaan maksimissaan 20 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä/koulutus. Lähipäivään ei voi osallistua ilman verkkokoulutus suoritusmeriittiä.  Verkkokoulutuksen pääset suorittamaan RingNet - verkkokoulutusalustalla

 

Lähipäivän aikana käsitellään seuraavia aiheita:

• Ryhmän ohjaaminen ja palautteen antaminen

• Harjoitusten suunnittelu etätehtävän purku

• Pelaajan kohtaaminen / vanhempien kohtaaminen

• Ringeten jääharjoittelu, tekniikat, pelit ja leikit 
          - Luistelu ja mailatekniikat

 

Ilmoittautuminen Mäntsälän lähipäivään 5.2.2023 mennessä, ilmoittaudu tästä

Ilmoittautuminen Forssan lähipäivään 25.2.2023 mennessä, ilmoittaudu tästä 

 

Litäetoja Matti Virtanen p.040 7405750 matti.virtanen@ringette.fi ja aluekouluttajat