Avoin toimi: Suomen Ringetteliitto ry hakee toiminnanjohtajaa

02.01.2023 09:00

Lähde osaksi sinivalkoista menestystarinaa!

Kiinnititkö marraskuussa huomiota ringeten näkyvyyteen mediassa? Katsoitko MM-kisoja ja yllätyit positiivisesti? Nyt sinulla on mahdollisuus lähteä etulinjassa mukaan vaikuttamaan, kun ringette ottaa seuraavaa harppausta kasvu-urallaan Suomessa.

Ringette on Suomen suurin naisten ja tyttöjen jääjoukkuepeli. Lajin erityisenä voimavarana on satojen aktiivisten vapaaehtoisten upea työpanos, jota on tukemassa kasvava joukko seura- ja valmennusammattilaisia. Suomi on kilpailullisesti lajin kärkimaa, ja maajoukkueemme osoittivat viime syksynä kotikisoissaan, miten ringette voi taidollaan ja vauhdillaan yllättää uudetkin katsojat positiivisesti. Myös korkeatasoiset pääsarjat antavat ringetelle näyttävän ilmeen Suomessa. Lajin elinvoiman lähteenä on kaikki juniori-ikäluokat kattava aluesarjajärjestelmä, joka sekin on Suomessa ainutlaatuinen. Lajin arvopohja on huomioitu näkyvästi liikunnan ja urheilun tasa-arvopalkitsemisissa.

Toiminnanjohtajan siirtyessä uusiin haasteisiin Suomen Ringetteliitto (SRiL) hakee nyt uutta vastuunkantajaa ja suunnannäyttäjää lajin menestyksen ja kasvun varmistamiseksi jatkossakin. Toiminnanjohtajalla on hallinnollinen, taloudellinen ja operatiivinen vastuu liiton toiminnasta. Hän johtaa palkatun, osa-aikaisen ja projektihenkilöstön sekä yhteistyökumppaneiden muodostamaa ekosysteemiä. Työnkuvan keskiössä ovat yhdistyshallinnon painopistealueet ja toiminnanjohtaja tulee osallistumaan keskeisesti liiton organisaation kehittämiseen vahvistetun strategian mukaisesti.

Toiminnanjohtajan tehtävässä onnistuminen edellyttää ennakkoluulottomuutta, vastuullisuutta, sitkeyttä sekä halua ja kykyä vaikuttaa laajan vapaaehtoiskentän kanssa. Tehtävässä auttavat kokemus yhdistystoiminnasta sekä tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja liikunta-alan opinnot. Suomi on merkittävä toimija kansainvälisessä ringetteliitossa (IRF), joten tehtävän kansainvälinen ulottuvuus edellyttää myös sujuvaa englannin kielen taitoa.

Tarjoamme toiminnanjohtajalle mahdollisuuden päästä osaksi ringeten ainutlaatuista sinivalkoista menestystarinaa ja vaikuttaa sen tulevaisuuteen omalla panoksellaan. Pääset osaksi suurta ringetteperhettä, joka on juuri osoittanut yhteisöllisyytensä menestyksekkäästi MM-kotikisoissa. Tarjoamme myös toimialalla kilpailukykyisen lähtöpalkan, mahdollisuuden kasvattaa sitä tulosperusteisesti sekä tehtävälle tyypilliset työsuhteen edut. Palkkauksen perustana on kokonaistyöaika. Työsuhde on vakituinen ja siihen sovelletaan 6 kuukauden koeaikaa.

Voisiko tämä olla sinun seuraava tehtäväsi? Hae tehtävää 22.1. mennessä osoitteessa www.mercuriurval.fi viitenumerolla FI-17507. Liitä mukaan CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen. Lisätietoja tehtävästä antavat liiton puheenjohtaja Markku Koli (tiedustelut pyydetään osoittamaan sähköpostitse puheenjohtaja@ringette.fi) sekä 9.1. alkaen myös Mercuri Urvalin konsultti ja liiton varapuheenjohtaja Sanja Hovilainen puh. 040-7548107.

 

Tästä työpaikkailmoitukseen

 

Yritysesittely:

Suomen Ringetteliitto on maamme toiseksi suurin jääpeliliitto, jonka liittojohdossa on neljä täysipäivästä ammattilaista, viisi osa-aikaista tehtävää ja näitä suurempi joukko projektihenkilöstöä. Liiton Palvelukeskus sijaitsee monipuolisissa tiloissa Sporttitalossa Helsingin Pitäjänmäessä. Liitto tavoittelee verkostojensa vahvistamista lisäämällä yhteistyötä yhä useamman urheilulajin kanssa. Lisätietoja www.ringette.fi