TOIMINNANJOHTAJA ANU PITKÄNEN SIIRTYY UUSIIN TEHTÄVIIN

29.11.2022 15:55

Suomen Ringetteliitto ry:n toiminnanjohtaja Anu Pitkänen siirtyy uusiin tehtäviin 1.1.2023 alkaen. Tämä merkitsee samalla sitä, että liiton toiminnanjohtajan tehtävä vapautuu täytettäväksi.

Anu Pitkänen aloitti Suomen kaukalopallo- ja ringetteliiton toiminnanjohtajana 1.1.2020 ja siirtyi Suomen Ringetteliiton toiminnanjohtajaksi vuotta myöhemmin. Hänen kolmivuotinen kautensa näiden kahden lajiliiton johdossa on ollut erittäin haastava. Siihen on sisältynyt sekä työntäyteinen muutosvaihe liittotasolla että koronapandemian edellyttämä jatkuva seuranta ja ohjeistuksen säätäminen. Anu Pitkäsen rooli muutostilanteiden hallinnassa on ollut ratkaisevan tärkeä.

Rinnan haasteiden kanssa avattiin lajille myös uusia näkymiä, erityisesti ringeten lajikuvaan, tunnettuuteen ja toiminnan kehittämiseen liittyen. Kentän palautteessa Anu Pitkäsen henkilökohtainen panos nousi korostetun myönteisesti esille. Näiden ohella käynnistyi liiton mittakaavassa erittäin merkittävä kotikisaprojekti, joka edellytti taustatöiden varmaotteista hallintaa sekä lajin sisällä että lajista ulospäin. Kisojen onnistuminen henkilöityy pääsihteeri Ira Merivaaran ohella vahvasti Anu Pitkäseen.

Anu Pitkäsen kolmevuotinen kausi ringetteliitossa jää valitettavan lyhyeksi, mutta sitäkin vaikuttavammaksi. Suomen Ringetteliitto kiittää jo tässä vaiheessa lämpimästi Anun vastuunauliudesta, sitoutumisesta ja esimerkillisestä asioihin paneutumisesta kautta koko lajikentän sekä toivottaa onnea ja menestystä uusissa tehtävissä.

Suomen Ringetteliitto on käynnistänyt toimet avoimeksi jäävän tehtävän täyttämiseksi. Liittokokouksen hyväksymään strategiapäivityksen mukaisesti tarkastellaan samalla myös muiden toimintojen organisointia.

 

Lisätietoja antaa tarvittaessa liiton puheenjohtaja Markku Koli, puheenjohtaja@ringette.fi

Tiedustelut pyydetään osoittamaan sähköpostitse.