I-tason valmentajakoulutus kauden 2022-2023 saatiin päätökseen marraskuun lumisena sunnuntaina Kisakallion Urheiluopistolla

22.11.2022 14:46

Seitsemän uutta innokasta kurssilaista kuudesta eri seurasta ympäri Suomen olivat mukana tällä kurssilla, joka suoritettiin nyt toistamiseen yhdistelmäkurssina eli osa ringnet verkkoympäristössä etäjaksoilla sekä kolme lähijaksoa Kisakalliossa syksyn aikana. 

Kurssilaisten mielestä tärkeää oli verkostoituminen toisten valmentajien kanssa ja ajatusten vaihto heidän kanssaan. Kurssilla myös oli tasaisesti luentoja, joista osa verkossa ja pääosin lähijaksolla pystyttiin myös keskittymään niin käytäntöön jäällä kuin sen ulkopuolella sekä pohtimaan valmennusta kokonaisvaltaisesti ihmislähtöisesti. 

Viimeiselle lähijaksolle koulutettavat saivat jäälle demoryhmän Espoon 2012-syntyneiden E-joukkueesta, joille pääsivät vetämään harjoitteita, jonka jälkeen kouluttajat antoivat toiminnasta pääosin kehittävää palautetta. Kiitos tytöt kun saavuitte meille demoryhmäksi.

Mitä mieltä olitte koulutuksesta, nyt kun mukana verkko-opintoja?
"Todella hyvä kun verkossa oleviin tehtäviin tulee syvennyttyä ennakkoon ja lähipäivillä asioita sai pureskeltua yhdessä." Timo Seppänen EKS F13
"Keventää arkea, kun on etäilyä ja saa palattua rauhassa aiheisiin." Elsa Ikola BluRings D

”Syksy pääpuolin oli onnistunut kokonaisuus koulutettavien kanssa, sillä heidän tiedonjanonsa sekä intohimonsa tekemiseen toi energiaa myös kouluttajalle, jonka kautta kurssi sujui jouhevasti ja oppiminen oli molemminpuolista”, pääkouluttaja Jenni Korhonen kommentoi syksyn antia.