Lasten Ringettevalmentajakoulutus on avattu RingNet – verkkokoulutusalustalle

27.10.2022 09:40


Kuva: Timo Kupiainen

Lasten Ringettevalmentajakoulutus on avattu RingNet – verkkokoulutusalustalle. Koulutus vie sinut tutustumaan lasten ringettevalmennukseen ja syventymään lasten sekä vanhempien kohtaamiseen. Tämä koulutus on suunniteltu tukemaan sinua, joka aloittelet taivaltasi ringetteperheen pienimpien kanssa joukkuetasolla. Kurssi on suunnattu G-E junioreiden valmennukseen ensimmäiseksi koulutukseksi kohti valmentajanpolkua,  niille valmentajille, joilla ei ole aiempaa kokemusta tai koulutusta lasten valmentamisesta. Koulutuksen osallistujien alaikäraja on 14 vuotta.

Koulutus koostuu kahdesta osasta, verkkokoulutusosiosta ja lähipäivästä. Verkkokoulutus on tarkoitettu läpikäytäväksi ennen yhden päivän mittaista lähijaksoa. Koulutuskokonaisuus, niin verkkokoulutus kuin lähipäiväkin, ovat osallistujalle maksuttomia.

Uuden koulutuskokonaisuuden ensimmäinen lähipäivä järjestetään lauantaina 12.11.2022 Kisakallion Urheiluopistolla. Mukaan otetaan maksimissaan 35 osallistujaa ilmoittautumisjärjestyksessä. Lähipäivään ei voi osallistua ilman verkkokoulutus suoritusmeriittiä.  Verkkokoulutuksen pääset suorittamaan RingNet - verkkokoulutusalustalla

 

Lähipäivän aikana käsitellään seuraavia aiheita:

• Ryhmän ohjaaminen ja palautteen antaminen

• Harjoitusten suunnittelu etätehtävän purku

• Pelaajan kohtaaminen / vanhempien kohtaaminen

• Ringeten jääharjoittelu, tekniikat, pelit ja leikit 
          - Luistelu ja mailatekniikat

Ilmoittautuminen lähipäivään 6.11.2022 mennessä, ilmoittaudu tästä

Litäetoja Matti Virtanen p.040 7405750 matti.virtanen@ringette.fi