U21 nuorten maajoukkue MM-kotikisoihin on nimetty 

24.08.2022 15:17

 

Kuva: Andre Vandal

Viime viikonloppuna oli viimeisten näyttöjen aika, kun U21 nuoret kokoontuivat Kisakallion Urheiluopistolle viimeiselle testileirille ennen lopullisia MM-kisajoukkueen valintoja. Pelaajamateriaali oli erittäin laadukasta, ja valmennus tiesi olevansa kovan paikan edessä kisajoukkueen valinnoissa.
 

- Tunnelma leirillä oli mahtava, kuten aiemmillakin leireillä. U21-ryhmä on täynnä mahtavia ja taitavia pelaajia, jotka laittavat joka kerta kaikkensa peliin, U21 Nuorten maajoukkueen päävalmentaja Nina Sundell kertoo.

Leirillä pelattiin jälleen kaksi harjoitusottelua naisten leiriryhmää vastaan. Niistä ei voittoja U21 nuorten joukkueelle irronnut, mutta sitäkin enemmän hyödyllistä tietoa valintoja ja tulevia MM-kisoja silmällä pitäen.

- Leirillä tehtiin testejä ja annettiin viimeiset näytöt harjoituspeleissä naisten maajoukkuetta vastaan. Valintaprosessi on ollut pitkä, ja taitojen ja testien lisäksi valinnoissa painotettiin maajoukkuetoimintaan sitoutumista, Sundell lisää.

Tässä on U21 Nuorten maajoukkue Espoossa 31.10.–6.11.2022 pelattaviin MM-kotikisoihin:
 

Maalivahdit:

Mona Rytkönen, Helsinki Ringette

Siiri Uusitalo, Blue Rings
 

Puolustajat:

Kia Erkkilä, Kiekko-Espoo

Emilia Hirvonen, Helsinki Ringette

Karola Kosunen, Helsinki Ringette

Enni Ojala, RNK Flyers

Maria Wetterstrand, Nokian Urheilijat
 

Hyökkääjät:

Jenna Hakkarainen, Kiekko-Espoo

Emmi Juusela, Helsinki Ringette

Kia Kosunen, Helsinki Ringette

Iina Kupiainen, Blue Rings

Minka Levander, Kiekko Espoo

Meeri Lonka, Helsinki Ringette

Mette Nurminen, Nokian Urheilijat

Essi Sarmala, Blue Rings

Minka Tiihonen, Helsinki Ringette

Vilma Tuominiemi, Jääurheiluseura Haukat

Eerika Viro, RNK Flyers

 

Nuorten maajoukkue kokoontuu vielä kaksi kertaa Kisakallion Urheiluopistolle leireilemään ennen MM-kisoja. Leirien teemana on paitsi pelillisten ominaisuuksien viimeistely, myös jo nyt huikeaksi muodostuneen joukkuehengen kohotus.

 

Lisätietoja:

Viivi Väätänen, U21-joukkueen viestintävastaava

mj.viestinta@ringette.fi

puh. 0400163806

 

MM-kotikisoihin on aikaa enää noin kaksi kuukautta. Olethan jo tutustunut kisojen nettisivuihin? Liput MM-kotikisoihin on nyt myynnissä. Osta liput syksyn ringettespektaakkeliin ja nauti ringette-elämyksestä, jollaista ei ole koskaan aikaisemmin nähty! Osta liput täältä.