Tule ringetteriparille Kisakallioon!

15.08.2022 14:58

Ringetteripari järjestetään ensi kesänä Kisakalliossa 2008 syntyneille 10.-16.7.2023. Ringetteripari ’23 on tarkoitettu pelaajille, jotka haluavat rippileirin yhteydessä kehittää omia lajitaitojaan ammattivalmentajan johdolla.

Kisakallion Sporttiriparilla tarjolla huippulaadukkaita oman lajin harjoituksia 1-2 kertaa päivässä. Lisäksi rippikoulutuntien, ryhmätöiden ja iltatapahtumien lisäksi nuoret tekevät ryhmän kanssa yhdessä erilaisia yleisvalmennuksen harjoitteita sekä monipuolisia rippikoulutehtäviä. Rippileirillä tutustutaankin monipuolisesti myös muihin liikuntalajeihin sekä tietysti liikutaan luonnossa.Sporttiriparilla Kisakallion ohjaajien lisäksi oppia on antamassa ammattivalmentaja. Leirillä isosina toimivat puolestaan urheilijaisoset. Viimeisenä leiripäivänä pidetään konfirmaatio, joka on lyhyt ja ytimekäs (maksimissaan 1h 30 min). Konfirmaatio myös videoidaan.

Ringette (ja muut lajit: beach volley, jääkiekko, koripallo, käsipallo, alppi, telinevoimistelu ja cheerleading):
Leirijakso 10.-16.7.2023
Konfirmaatio: 16.7.2023

Käytännön järjestelyistä:
- Spottiriparin ennakkotehtävät suoritetaan kotiseurakunnassa sovitusti niin, että ne eivät mene päällekkäin nuorten omien treenien tai kilpailutapahtumien kanssa.
- Rippikoulun suorittamisesta menee järjestäjien toimesta tieto suoraan omaan seurakuntaan.
- Konfirmaation voi suorittaa leirin jälkeen halutessaan myös omassa seurakunnassa. Pastorimme auttavat tässäkin tapauksessa.
- Konfirmaatiotilaisuus videoidaan ja videot ovat nähtävissä jo seuraavana päivänä osoitteessa sportfini.fi (videotallenteet).

Sinun tulee ilmoittautua leirille ja sen jälkeen Kisakallio huolehtii, että saat riittävästi infoa koko rippikoulumatkan alkaen jo tämän vuoden syyskuusta alkaen.

Leirin hinta: 736€
Täyshoitopaketti sisältää majoituksen, ruokailut (aamu- ja iltapala, lounas, päivällinen), rippikoulun oheisohjelmineen, liikuntatilojen käytön ja konfirmaation.
Tapahtuman peruminen onnistuu ilman lisäkustannuksia 31.3.2023 saakka. Sen jälkeen perumisista perimme 30 euron käsittelykulun, mikäli ei ole esittää pätevää syytä jäädä leiriltä pois.

Ilmoittaudu ringetteriparille tästä

Ilmoittautumisen yhteydessä kirjoita kohtaan Urheilutiedot / Urheilulaji: ”ringette”

Lue lisää riparista täältä