Naisten maajoukkue kokoontuu viimeiselle testileirille Kisakallioon

12.08.2022 17:12

 

Kuva: Yvonne Koch

Kesän jälkeen naisten maajoukkue jatkaa matkaansa kohti tulevia Espoon MM-kisoja viimeisellä testileirillä ringeten virallisessa valmennuskeskuksessa Kisakalliossa 19-21.8. Lopullinen kisajoukkue valitaan leirin jälkeen ja joukkue julkistetaan keskiviikkona 24.8.

Kutsuttujen lista


Viimeinen näytön paikka ennen lopullisen kisajoukkueen valintaa

Tuleva leiri tulee olemaan viimeinen ennen lopullisen kisajoukkueen valintaa. Valinnat lopullisesta joukkueesta tehdään nopeasti leirin jälkeen.

-Leirillä näemme kuinka motivoituneesti ja onnistuneesti kukin pelaaja on jaksanut viedä läpi kesän harjoittelun ja miten tämä työ näkyy osittain leirillä ja ennen leiriä tehdyissä testituloksissa. Jokaisella pelaajalla on myös erityyppisiä kehitystarpeita riippuen pitkälti pelivuosista ja kokemuksesta. Tarkastelemme, onko näissä tapahtunut muutoksia positiivisempaan suuntaan, maajoukkueen päävalmentaja Pasi Kataja avaa tulevalta leiriltä saatavaa antia.

Maajoukkuepelaajille on asetettu määrätyt fyysiset ja psyykkiset kriteerit ja niihin tullaan kiinnittämään huomiota kun lopullista joukkuetta valitaan.

-Lopulliseen joukkueeseen soveltuminen, ryhmässä toimiminen, positiivisuus, paineensietokyky, psyykkiset valmiudet sekä pukukoppikäyttäytyminen. Nämä ovat asioita, mitä on seurattu kaikilla valmistavilla leireillä, Kataja kertoo.


Katso sunnuntain leiripelit YouTubesta

Sunnuntaina 21.8 Kisakalliossa maajoukkue pelaa kaksi ottelua nuorten U21 maajoukkuetta vastaan. Pelejä voi seurata Youtubesta Ringette LIVE -kanavalta.

Otteluiden aikataulut:

9.00 - 11.00 Naiset vs. U21
13.30 - 15.30 Naiset vs. U21