Avoin toimi: Suomen Ringetteliitto hakee lasten ja nuorten ohjaajien ja valmentajien kouluttajaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2022-30.4.2023

22.06.2022 12:45

Ringetteliitto hakee hankkeeseen ”Lasten ringeten ohjaaja- ja valmennuskoulutuksen kehittäminen ja uudistaminen” määräaikaista ja osa-aikaista kouluttajaa vastaamaan seuratasolla toteutettavien lasten ja nuorten ohjaajien ja valmentajien koulutuksen uudistamisesta ja toteuttamisesta. Kouluttajana toimit tiiviissä yhteistyössä liiton aluekouluttajaverkoston kanssa ja osallistut koulutusten suunnitteluun ja toteuttamiseen. Lisäksi tuotat sisältöä lasten ja nuorten ohjaajille ja valmentajille suunnattuihin verkkokoulutuksiin, jotka kuuluvat jatkossa osaksi valmentajakoulutusta. Uudistetut koulutuksen sisällöt tukevat aktiivista toimijuutta ja samalla luodaan yhteistä ajattelua laadukkaasta lasten ja nuorten valmennuksesta.

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt hankkeelle 40.000,00 euron suuruisen erityisavustuksen. Avustus on tarkoitettu valtakunnallisten lajiliittojen ohjaaja- ja valmentajakoulutuksen uudistamiseen ja tehostamiseen koronapandemian haitallisten seurausten korjaamiseksi lasten ja nuorten urheiluseuratoiminnassa. Tutustu ministeriön uutiseen tästä.

Ringetteliiton hankkeen tarkoituksena on uudistaa lasten ringeten ohjaajien ja valmentajien koulutusta, lisätä saatavuutta hyödyntämällä verkko-oppimisympäristöä, sekä varmistaa arjen tuki ja käytännönläheisyys lähikoulutuksella ja seurakäynneillä. Hankkeen kautta vauhditetaan ringetessä urheilijakeskeisen valmennuskulttuurin kehitystä ja tuodaan Meidän Urheilu -kehitystyön teemoja toimintakulttuuriin osaksi seurojen ja valmentajien arvomaailmaa.

Kiinnostuitko? Olet oikea henkilö tehtävään, mikäli sydämesi sykkii vahvasti ringetelle ja haluat jakaa osaamistasi ja aikaasi valmentajataipaleensa alussa oleville ohjaajille ja valmentajille, sekä edistää laadukasta lasten ja nuorten valmennuskulttuuria yhteistyössä ringetteseurojen kanssa. Edellytämme tehtävään valittavalta henkilöltä vähintään Ringeten 2-tason koulutusta tai vastaavaa osaamista, sekä vankkaa osaamista lasten ja nuorten liikunnan ohjaamisesta, kouluttamisesta sekä sisällöntuotannosta verkkokoulutusjärjestelmiin. Liikunta-alan tai muu lasten ja nuorten ohjauksen ammatillinen koulutus sekä monipuolinen seuratoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Mikä tärkeintä, omaat kyvyn innostaa muita ja haluat tukea lasten ja nuorten ohjaajia ja valmentajia heidän lähtökohdistaan.

Tarjoamme hankkeeseen valittavalle henkilölle merkittävän roolin Suomen ringettetoiminnan kehittämisen keskiössä, sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa ringeten tulevaisuuteen yhdessä liiton muiden työntekijöiden, luottamushenkilöiden sekä kentällä toimivien vapaaehtoisten kanssa.

Työ alkaa 1.8.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsuhde on määräaikainen 30.4.2023 saakka ja työaika on keskimäärin 20 tuntia viikossa. Tehtävän palkkaus 1500e/kk.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse toiminnanjohtaja@ringette.fi 3.7.2022 mennessä.

Lisätietoja tehtävistä antaa Suomen Ringetteliiton toiminnanjohtaja Anu Pitkänen, p. 050 3759223. Puhelinyhteydenotot maanantaina 27.6. klo 15-18 välisenä aikana.