Aluekouluttajatiimi kaipaa vahvistuksia - Haku auki nyt!

15.08.2022 09:30

Suomen Ringetteliitto hakee tiimiinsä uusia OTO-periaatteella toimivia aluekouluttajia edistämään seurojen valmennus- ja seuratoiminnan osaamista. Vuosi sitten käynnistetty aluekouluttajatoiminta on lähtenyt hyvin liikkeelle. Tavoitteena on vahvistaa nykyisten aluekouluttajien joukkoa kahdella – kolmella osaajalla. Liiton uudessa strategiassa panostetaan vahvasti sekä harraste- että huippuringeten kehittämiseen, ja aluekouluttajan tehtävässä olet avainroolissa koordinoimassa kehitystä yhteistyössä lähialueen seurojesi kanssa.

Aluekouluttajien toimet on suunniteltu OTO-tehtäviksi, ja tavoitteemme on tarjota seurojen tueksi yhteensä 4–6 aluekouluttajaa. OTO-tehtävässä voit työskennellä oman toimesi ohella sinulle sopivan tuntimäärän viikossa. Tehtävät soveltuvat erityisen hyvin seuratyöntekijöille täydentämään esimerkiksi osa-aikaista työviikkoa, opiskelijalle tai osa-tai kokoaikatyötä tekeville ringetteaktiiveille. Suositeltava viikkotyöaika on keskimäärin 6-10 tuntia viikossa elokuusta toukokuuhun. Aluekouluttajan tehtävät sijoittuvat pääsääntöisesti iltoihin ja viikonloppuihin seurojen tarpeiden mukaisesti. Tehtävistä maksetaan tehtävien laajuuden mukainen palkkio sekä kilometrikorvaukset.

Seura- ja valmennustoiminnan tukemisessa oleellista on läsnäolo seurojen parissa. Pääset siis kiertämään ringettepaikkakuntia sinulle määritellyllä maantieteellisellä alueella (n.6-8 seuraa/aluekouluttaja) ja tutustumaan seuratoimijoihin sekä valmentajiin heidän omassa toimintaympäristössään. Tuet seuroja monenlaisin eri tavoin. Järjestämällä lähikoulutuksia, ylläpitämällä verkostoja ja vaikka kehittämällä nykyistä tai uutta ringettekoulutoimintaa. Tukenasi toimii liiton osaamisen kehittäjä, aluekouluttajatiimi sekä muu henkilökunta.

Olet etsimämme henkilö, mikäli sydämesi sykkii vahvasti ringetelle ja haluat jakaa osaamistasi ja aikaasi useille seuroille lajin toimintojen kehittämiseksi. Edellytämme tehtäviin valittavilta vähintään Ringeten 1-tason koulutusta tai vastaavaa osaamista. Liikunta-alan koulutus sekä monipuolinen seura- ja yhdistystoiminnan tuntemus katsotaan eduksi. Ja mikä tärkeintä, omaat kyvyn innostaa muita ja haluat tukea seuroja ja seuratoimijoita heidän lähtökohdistaan.

Tarjoamme aluekouluttajille merkittävän roolin Suomen ringettetoiminnan kehittämisen keskiössä, sekä ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa ringeten tulevaisuuteen yhdessä liiton työntekijöiden, luottamushenkilöiden sekä kentällä toimivien vapaaehtoisten kanssa.

Lisätietoja tehtävistä antaa Suomen Ringetteliiton osaamisen kehittäjä Matti Virtanen p. 0407405750. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi sähköpostitse matti.virtanen@ringette.fi 31.8.2022 mennessä. Kerrothan hakemuksessasi millä maantieteellisellä alueella haluaisit toimia sekä ringeten tai muun lajin valmennus- ja koulutustaustastasi.