Nuori mieli urheilussa -verkkokurssit on nyt julkaistu

25.05.2022 15:00

Piirros Heidi Lintula © MIELI ry #nuorimieliurheilussa
 

Nuori mieli urheilussa -verkkokurssien julkistuswebinaari pidettiin maanantaina 16.5. Webinaarissa kerrottiin mielen hyvinvoinnin edistämisen merkityksestä lasten ja nuorten urheilutoiminnassa sekä keskusteltiin Nuori mieli urheilussa -toimintatapojen viemisestä valmennusarkeen. Webinaarin asiantuntijapuheenvuorot ja keskustelut taustoittavat hyvin aihetta. Mikäli et ollut kuulolla maanantaina, suosittelemme kuuntelemaan tallenteen. Webinaarin tallenteen löydät täältä.

Nuori Mieli Urheilussa -verkkokurssit ovat tarpeellinen ja tervetullut lisä ringeten valmentajakoulutuksiin. Valmentaminen kun harvemmin on pelkkiin maalimääriin tai torjuntaprosentteihin tuijottamista, vaan tarvitaan monimuotoisia työkaluja tukea pelaajia heidän omilla poluillaan. Valmentajakoulutusten osalta tulemme liittämään nämä osaksi tasokoulutuksiamme. Kertoo osaamisen kehittäjä Matti Virtanen.

Verkkokurssit ja kaikki muut tarpeelliset infot löydät Mielen hyvinvointitaidot urheiluvalmennuksessa - MIELI ry sivustolta.