Haemme tuomaritoiminnan kehittämiseen ja koulutukseen apukäsiä!

19.05.2022 00:00

Oletko kiinnostunut kehittämään ringeten tuomaritoimintaa ja uusien ja nykyisten tuomareiden koulutusta? Tule mukaan Ringetteliiton erotuomariverkostoon, joka toimii erotuomari-, tarkkailu, ja toimitsijatoiminnan työryhmän alaisuudessa. Haemme nyt apukäsiä seuraaviin tehtäviin:

 

1. Tuomariasettelijaa SM-runko-, -jatko- ja -karsintasarjaan

Asettelija laatii tuomariasettelut Erotuomari- ja toimitsijatyöryhmän antamien ohjeiden perusteella yhteistyössä alueellisten asettelijoiden kanssa.  

Asettelija ei voi olla ko. sarjojen aktiivituomari.

 

2. Kouluttajaryhmän jäseniä

Kouluttajaryhmä kehittää yhdessä ETT:n kanssa koulutuksia ja otteluvalvontaa. Koulutuspuolella kärkihankkeena on sähköisen oppimisympäristön kehittäminen, sisältäen mm. oppimissisällön ja kysymyspatteriston luomista.

Kouluttajien on tunnettava ringeten lajisäännöt ja omattava ymmärrystä erotuomaritoiminnasta.

 

3. Pelaajasta erotuomariksi -polun suunnittelijaa

Pääsarjojen erotuomareiksi toivotaan erityisesti entisiä pelaajia. Heidän erotuomaripolun nopeuttamiseksi ollaan luomassa ’pelaajasta erotuomariksi’ -koulutusta. Koulutusta varten on laadittava sen sisältö, hakukriteerit ja mietittävä koulutuksen toteutustapa. Koulutuksen alkaessa tarvitaan mentoria ohjelmaan valituille henkilöille.

Tehtävästä suoriutuminen vaatii vahvaa erotuomariosaamista SM-sarjatasolta.

 

Mikäli kiinnostuit jostain yllä kuvatuista tehtävästä, laita hakemusta tulemaan! Tehtävät ovat oto-tehtäviä, joista maksetaan korvaus tehtävänkuvan ja -laajuuden mukaan.

Lisätietoja tehtävistä antaa Erotuomari- ja toimitsijatyöryhmän puheenjohtaja Katriina Keskitalo, ett@ringette.fi, puh. 0407057601. Hakemukset 5.6. mennessä sähköpostilla ett@ringette.fi.